Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2022 10:48
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jake Paul se chystá na zápas v MMA? Youtuber sdílel záběry z prvního tréninku kopů a označil velké organizace

VIDEO: Jake Paul se chystá na zápas v MMA? Youtuber sdílel záběry z prvního tréninku kopů a označil velké organizace
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL UFC
Uložit Uložené

Jake Paul nepřestává trénovat, nyní se však podělil o video z tréninku kopů a označil velké americké MMA organizace.

Youtuber a boxer Jake Paul se možná chystá na zápas podle pravidel MMA. Naznačuje to alespoň jeho nedávný příspěvek na sociálních sítích, kde sdílel video, na kterém se podělil o svůj první trénink kopů. U příspěvku pak označil také slavné americké MMA organizace PFL a Bellator.

Doporučeno
Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu 7. srpna 2023 12:00

O tom, že by se Jake Paul mohl z boxerského ringu na svůj příští zápas přesunout do oktagonu, se spekuluje už nějakou dobu. Přispěla k tomu zejména ostrá výměna slov mezi ním a hvězdou UFC Jorgem Masvidalem, kterému Jake Paul vzkázal, že se s ním pobije v kleci, pokud šéf organizace Dana White splní jeho podmínky. Ty se týkaly zejména zvýšení platů bojovníků.

Domů
Sdílet
Diskuse