Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2022 16:53
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

iPhone 14 má být výrazně dražší a změní design. Jeden výřez prý nahradí dva otvory

iPhone 14 má být výrazně dražší a změní design. Jeden výřez prý nahradí dva otvory
Zdroj: Marián Mauik Biel/REFRESHER (ilustrační foto)
TECH APPLE
Uložit Uložené

Podle předběžných informací technologických portálů chystá Apple zdražování své vlajkové lodi.

S novým rokem přicházejí také tradiční spekulace o tom, na čem pracuje společnost Apple v souvislosti se svou vlajkovou lodí. První rendery naznačují, že iPhone výrazně změní design. Technologičtí redaktoři se totiž dostali k informacím o tom, že z displejů zmizí charakteristický výřez, kam vývojáři schovali foťáky a senzory. Černý panel údajně ve verzi iPhone 14 Pro nahradí dva výřezy.

Kromě Rosse Younga očekávají změnu designu další „leakeři“, kteří se v minulosti několikrát trefili. Menší kruhový otvor by měl obsahovat senzor pro čtení obličeje s technologií Face ID, širší otvor by měl schovat přední kameru a infračervený objektiv.

Doporučeno
EU chce sjednotit nabíječky pro mobily. Výrobci by používali jen USB-C EU chce sjednotit nabíječky pro mobily. Výrobci by používali jen USB-C 23. září 2021 18:11

Zatímco změnu designu zatím veřejnost vítá, ze společnosti Apple se ozývá stále více hlasů, že se zákazníci dočkají i zdražování. Změna cenové politiky by se měla dotknout všech modelů z očekávané řady iPhone 14.

Podle LeaksApplePro se budou telefony zdražovat o 100 dolarů ve všech verzích. Základní model by měl stát 799 dolarů oproti původním 699 dolarům. Model iPhone 14 Max bude startovat na ceně 899 dolarů a nejvýkonnější verze Pro bude na americkém trhu stát 1199 dolarů oproti původním 1099 dolarům.

Domů
Sdílet
Diskuse