Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2022 8:09
Čas čtení 1:05
Dominik Vetrák

Johnny Knoxville si během natáčení Jackass 4 zlomil několik kostí a skončil v nemocnici

Johnny Knoxville si během natáčení Jackass 4 zlomil několik kostí a skončil v nemocnici
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS FOREVER
Uložit Uložené

Slavný herec své pověsti nezůstal nic dlužný. Opět se pustil do šílených kousků.

Herec a producent Johnny Knoxville není žádným nováčkem, pokud jde o nebezpečné kousky. Během své kariéry si ublížil už tolikrát, že to zřejmě ani sám nedokáže spočítat. Měl spoustu zlomenin a těžkých úrazů, ale přesto tvrdí, že Jackass Forever nemusí být posledním filmem v sérii.

Po prvních dvou částech protagonisté už také nechtěli pokračovat, ale nakonec natočili i trojku a čtyřku, takže nechce říct, že už ho v dalším Jackass filmu neuvidíme. Herci je 50 let a podobně na tom jsou i jeho původní kolegové, takže pro ně už bude náročné dostat se ze všech těch nepříjemných zranění. I proto jsou v novém filmu mladší nováčci, kterým to starší harcovníci dali pořádně vyžrat.

Doporučeno
10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel 10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel 13. ledna 2022 9:30

Jedním z jeho největších kousků v novém filmu je střet s býkem. Předpokládáš správně. Vůbec pro něj neskončil dobře. Herec skončil v nemocnici se zlomeným žebrem, zápěstím, otřesem mozku a krvácením do mozku.

Vítej na běžném natáčením dni Jackass. Ve videorozhovoru s Variety hovoří o svých mnoha zraněních z Jackass a vzpomíná obzvlášť na to, které mu způsobilo „vypadnutí“ oka z oční jamky.

Ve filmu bude také Steve-O, Chris Pontius a další známé tváře. Knoxville a Steve-O měli přitom problém. Steve-O si za posledních 10 let od posledního Jackass vybudoval youtube kanál a pracoval jako stand-up komik. Cítil tak, že si zaslouží větší finanční odměnu. Bojoval za ni a někdy to i přehnal. Jak sám přiznává v rozhovoru pro Variety, dohady o smlouvě nevyřešil úplně nejlépe a chybu si uznává. Kamarádi a dlouholetí kolegové už ten konflikt nechali za sebou a mohli si tak naplno užít zábavu na natáčení snímku.

Jackass Forever má naplánovanou premiéru v amerických kinech na 4. února 2022. 

Domů
Sdílet
Diskuse