Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2022 18:49
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Hrad za výroky o Zemanově zdraví požaduje od exministryně Stehlíkové omluvu a pokutu jeden milion

Hrad za výroky o Zemanově zdraví požaduje od exministryně Stehlíkové omluvu a pokutu jeden milion
Zdroj: TASR/AP/Petr David Josek
NEWS MILOŠ ZEMAN PRAŽSKÝ HRAD
Uložit Uložené

Bývalá ministryně a psychiatrička Džamila Stehlíková se na podzim minulého roku vyjadřovala k zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana. Hrad nyní žádá omluvu a chce zaplatit pokutu milion korun.

Určitě si vzpomínáš na podzim minulého roku, kdy prezidenta Miloše Zemana trápilo zdraví. Několik týdnu byl hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici, Hrad mlžil a nikdo doopravdy nevěděl, co hlavu státu trápí.

K Zemanově zdravotnímu stavu se následně vyjádřila bývalá ministryně a psychiatrička Džamila Stehlíková, která prohlásila, že hospitalizace souvisí s alkoholickou jaterní cirhózou. Právě za tento výrok nyní Hrad po Stehlíkové požaduje omluvu a pokutu jeden milion korun

Doporučeno
Miloš Zeman znovu podpořil povinné očkování a kritizoval NATO za zhoršení bezpečnostní situace Miloš Zeman znovu podpořil povinné očkování a kritizoval NATO za zhoršení bezpečnostní situace 26. prosince 2021 14:23
Domů
Sdílet
Diskuse