Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2022 8:12
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

Tvůrce seriálového Pána prstenů odmítá srovnání s Game of Thrones: Bude to jiný seriál, i pro děti a bez zbytečného sexu

Tvůrce seriálového Pána prstenů odmítá srovnání s Game of Thrones: Bude to jiný seriál, i pro děti a bez zbytečného sexu
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Tvůrci seriálového Pána prstenů odhalují, o čem bude děj a na co se můžeme těšit.

Po prvních obrázcích ze seriálového Pána prstenů s názvem The Lord of the Rings: The Rings of Power přišla na řadu i vyjádření tvůrců, kteří je poskytli webu Vanity Fair. Seriál vytvářejí Patrick McKay a J. D. Payne. Ti mají jasno v tom, že i když s jejich seriálem studio Amazon plánuje zaplnit díru na trhu, která vznikla po skončení velkolepého fantasy seriálu Game of Thrones od konkurenčního HBO, nechtějí být jen dalším Game of Thrones.

Seriálový Pán prstenů bude podle tvůrců příběhem, který si užijí i 11leté děti, i když si možná občas budou muset zakrýt oči, když to bude příliš akční či strašidelné. 

Domů
Sdílet
Diskuse