Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2022 19:14
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Legendární hra BioShock dostane film od Netflixu

Legendární hra BioShock dostane film od Netflixu
Zdroj: Take-Two
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Slavná herní série BioShock se dočká filmové adaptace od Netflixu. Příběh se bude odehrávat v podmořském městě nebo ve městě létajícím vysoko nad oblaky.

„Would You Kindly?“ Tato slova se vryla do paměti každému, kdo prošel legendární hru BioShock z roku 2007, která obsahovala jeden z nejlepších dějových zvratů ve hrách. Série se od té doby rozrostla o další dva díly a v následujících letech vyjde i čtvrtá část.

Filmový portál Deadline informuje, že streamovací společnost Netflix ve spolupráci s herními studiemi Take-Two a 2K plánuje vyrobit film, který by se mohl později rozšířit na celé universum točící se kolem světa BioShock.

Doporučeno
10 otravných filmových klišé: když jsou číšníci inteligentnější než NASA nebo když záporák řekne: „Ty a já nejsme až tak odlišní“ 10 otravných filmových klišé: když jsou číšníci inteligentnější než NASA nebo když záporák řekne: „Ty a já nejsme až tak odlišní“ 17. února 2022 16:30

Hra BioShock je kombinací retro a futuristických elementů. Děj se odehrává ve sci-fi městech postavených pod vodou či létajících vysoko v oblacích. Hry mají skvělý, propracovaný příběh s významnými zvraty.

O potenciální filmové či seriálové adaptaci si mluvilo dlouhá léta. Jistou verzi filmu měl režírovat Gore Verbinski, režisér Pirátů z Karibiku či animovaného filmu Rango. Nikdy se však nenatočila. Verze, která se nakonec natočí, na Netflix nedorazí dříve než v letech 2023/2024. Zatím nevíme, kdo si v ní zahraje ani kdo ji zrežíruje.



Mohlo by tě zajímat:
Nejlepší romantické filmy na Netflixu
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé animované a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Domů
Sdílet
Diskuse