Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2022 11:54
Čas čtení 1:30
Adam Novosad

Tinder Swindler se chystá dobýt Hollywood po podpisu nové smlouvy. Chce natáčet vlastní seznamovací show

Tinder Swindler se chystá dobýt Hollywood po podpisu nové smlouvy. Chce natáčet vlastní seznamovací show
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX TINDER
Uložit Uložené

Simon Leviev se svou náhlou popularitu snaží zpeněžit jakýmkoli způsobem.

Od premiéry dokumentu The Tinder Swindler na Netflixu stoupá popularita Simona Levieva do závratných výšin. Přestože Leviev obral desítky žen po celé Evropě prý o více než 10 milionů dolarů, nakonec si odseděl jen pět měsíců v izraelské věznici a za podvody dosud nečelil spravedlnosti. Právě naopak, čím dál více lidí ho na internetu začíná podporovat.

Doporučeno
Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů 4. února 2022 10:30

Leviev nyní podle bulvárního portálu TMZ podepsal novou smlouvu s hollywoodskou agentkou Ginou Rodriguez, která zastupuje několik hvězd reality show. Dnes 31letý sériový podvodník žije v Izraeli, protože vycestování do evropských zemí by pravděpodobně vyústilo v zadržení policií, ale i tak si troufá dobýt Hollywood.

The Tinder Swindler
Zdroj: Netflix

Se svou novou agentkou prý diskutoval o možnostech, jak náhlou slávu z Netflixu přetavit do podnikatelských příležitostí. Leviev se prý chce stát bavičem, a tak společně s Rodriguez vymýšlejí způsob, jak by mohl začít účinkovat ve vlastní seznamovací show. Show si podle TMZ představuje tak, že v ní bude zástup žen bojovat o jeho přízeň a on si nakonec vybere svou vysněnou polovičku.

Pokud by o seznamovací show neměla zájem žádná televize ani streamingová platforma, Leviev prý zvažuje založení vlastního podcastu, ve kterém chce lidem radit, jak balit ženy, a mužům poskytovat tipy a triky na to, jak se chovat během rande.

@simon_leviev_official 🤔 #fyp #foryou #netflix #fypシ #tiktok #foryoupage #thankyou #love #media ♬ The Business - Tiësto

V reakci na dokument z dílny Netflixu o izraelském podvodníkovi mu seznamovací aplikace Tinder udělila doživotní ban, jenže Leviev následně dobrovolně odešel i z Instagramu, kde mu za pár dní přibyly statisíce followerů. Ve svém posledním příspěvku napsal, že momentálně hledá novou platformu, kde by mohl světu vypovědět svůj příběh a uvést všechna obvinění „na pravou míru“.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Aktuálně vznikl účet Simon_Leviev_Official na platformě Tiktok, kde Izraelec přidává různá vtipná videa i krátké momentky ze svého života a tvrdí, že jde o jediný oficiální profil, na kterém ho lidé mohou zastihnout. Na Tiktoku však svůj profil stále nemá ověřený, a tak není jisté, zda se nejedná jen o aktivitu fanoušků.

Zpět
Sdílet
Diskuse