Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti adidas x IVY PARK.
22. února 2022 12:00
Čas čtení 1:46
Sponzorovaný obsah

Adidas x IVY PARK uvádí kolekci IVY HEART inspirovanou láskou

Adidas x IVY PARK uvádí kolekci IVY HEART inspirovanou láskou
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS FASHION TIPY
Uložit Uložené

Značka adidas a zpěvačka Beyoncé pokračují ve spolupráci. Představují originální a funkční kolekci, do které se zamiluješ.

Společnost adidas a Beyoncé představují v rámci pokračující kreativní spolupráce značek adidas x IVY PARK novou kapslovou kolekci IVY HEART, jejíž inspirací je láska. Dominujícími barvami jsou červená a růžová a stejně jako u předchozích kolekcí adidas x IVY PARK i tato vyniká originální a odvážnou vizuální podobou. Je dostupná ve všech velikostech, genderově neutrální co do módních stylů a obsahuje funkční oblečení, boty a doplňky.

Smyslnost a láska

V západním světě je červená běžně spojována s láskou, romantikou a smyslností. Naopak na východě je červená barva spjatá se štěstím a radostí. Bez ohledu na místo původu je ovšem jasné, že tahle barva představuje něco pozitivního. Cílem konceptu je sbližování lidí z různých prostředí právě prostřednictvím této barvy, která v mnohých vyvolává silné city.

IVY PARK tak vzdává hold různým kulturám inspirovaným červenou barvou a nahlíží na ni futuristickou, zároveň však autentickou optikou. Kulturní narážky na specifickou ikonografii a symboly jsou ve vizuálních motivech využívány s citem a konkrétním záměrem. Tvářemi kampaně jsou herečka a modelka Karrueche Tran, model a herec Tyson Beckford, zpěvák, skladatel a herec Troye Sivan, modelka a herečka Shu Pei nebo herečka a komička Naomi Watanabe.

adidas, ivy park
Zdroj: adidas

Jádrem nejnovějšího počinu IVY PARK je láska, ať už je definována jakkoliv, především ale láska člověka k sobě samému. Nedílnou součástí kolekce IVY HEART je odvážný a sexy vzhled. Kolekce je laděná do spektra odstínů zářivě červené, hravé růžové a jemných neutrálních tónů.

Kromě barev Candy Paint (Shock Pink), Lipstick Smudge (Red), Raspberry Beret (Power Red), Red, Red Whine (Cherry Wood) a Cheeks (Off-White) řadu charakterizují na dotek příjemné materiály, jako je velur, žebrovaný úplet a umělý latex. Nejnovější výsledek spolupráce značek IVY PARK a adidas dále doplňují funkční tkaniny a grafické potisky, které nabízejí širokou škálu kombinovatelných vzorů pro sport i večerní zábavu.

Funkční i sexy

Designové prvky kapslové kolekce vycházejí z lásky Beyoncé k módě a sportu, která se snoubí s funkčností a inovativností značky adidas. Tyto prvky vrcholí v souboru sportovních, stylových a především jedinečných siluet. Nejnovější kolekce IVY park je koncipovaná na třech pilířích – univerzalita, aktivita a móda.

adidas, ivy park
Zdroj: adidas

Nejvýraznějšími kousky jsou šaty a tepláková souprava z veluru, puffer z umělého latexu, kombinéza s opaskem a vzorovaný plášť. Mezi nejzajímavější doplňky patří pětipanelová čepice, minikabelka a ledvinka ve tvaru rtů.

Nabídka obuvi zahrnuje sportovní i volnočasové modely, přičemž nejvýraznějším je nová iterace klasických tenisek Stan Smith v barvě Cheeks (Off-White) se sníženou gumovou mezipodešví. Kolekce představuje novou siluetu IVP Superstar Plim – pantofle inspirované ikonickým modelem adidas Superstar v barvě Cheeks (Off-White). Řada také obsahuje novou barevnou variantu tenisky IVP Savage v barvě Cheeks (Off-White), nazouváky IVP v barvě Lipstick Smudge (Red) a model Ultra Boost v barvě Candy Paint (Shock Pink).

Domů
Sdílet
Diskuse