Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. března 2022 8:11
Čas čtení 0:49
Martin Adam Pavlík

Ľudovít Klein v UFC porazil nebezpečného Američana a možná si vybojoval novou smlouvu

Ľudovít Klein v UFC porazil nebezpečného Američana a možná si vybojoval novou smlouvu
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Po dvou prohrách se dostal Slovák opět na vítěznou vlnu.

Ľudovít Klein měl v noci ze soboty na neděli důležitý čtvrtý zápas v nejprestižnější MMA lize světa UFC. Jeho soupeřem byl 28letý Američan Devonte Smith, jehož Slovák dokázal porazit 2:1 na body (split decision).

Doporučeno
Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) 3. března 2022 7:00
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)

„Opravdu mám extrémní radost, že to vyšlo. Jsme zpátky na vítězné vlně, potřeboval jsem ten pocit znovu zažít. Jedeme dál, děkuji opravdu, vážím si toho moc. Pozdravuji domů na Slovensko a konečně vezeme tu výhru domů,“ podělil se o radost s fanoušky slovenský MMA zápasník v příběhu na Instagramu.

Pro svěřence Attily Végha z trnavského SFG gymu jde o druhou výhru v UFC, přičemž tuto potřeboval jako sůl, protože šlo o poslední zápas ve smlouvě. Znamená to, že tato výhra mu dává příležitost udržet se v UFC a získat novou smlouvu na další zápasy. Zda se tak stane, uvidíme pravděpodobně již brzy.

Klein debutoval v UFC v září 2020, kdy se mu podařilo porazit Shanea Younga. Následně v loňském roce prohrál nejdříve s Michaelem Trizanem a poté v říjnu s Nateem Landwehrem.

Na nočním turnaji UFC 272 se v hlavním zápase proti sobě představili dva bývalí nejlepší kamarádi Colby Covington a Jorge Masvidal, přičemž první zmíněný odešel ze zápasu po pěti kolech jako vítěz.

Domů
Sdílet
Diskuse