Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2022 17:45
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Mrazivý trailer odhaluje finále seriálu Better Call Saul. Poslední série bude extrémně napínavá

Mrazivý trailer odhaluje finále seriálu Better Call Saul. Poslední série bude extrémně napínavá
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní stanice AMC začne seriál vysílat již 18. dubna 2022.

Všechny série seriálu Better Call Saul od nás obdržely v recenzích vysoká hodnocení, která se pohybují mezi 9 až 10/10. Spolu s diváky z celého světa se těšíme na finální sérii, která má příběh uzavřít. Světlo světa nyní spatřil nový trailer, informuje Variety.

Doporučeno
RECENZE: Pam & Tommy je hlavně o domácím pornu hvězdného páru. Na slavnou herečku z Baywatch se už nikdy nebudeš dívat stejně RECENZE: Pam & Tommy je hlavně o domácím pornu hvězdného páru. Na slavnou herečku z Baywatch se už nikdy nebudeš dívat stejně 11. března 2022 10:30

Série bude mít celkem 13 epizod, z nichž přibližně první polovinu začneme sledovat od 18. dubna 2022, kdy televizní stanice AMC odvysílá první dvě epizody (následně každé pondělí dorazí nová). 23. května si dá seriál pauzu a zbývající části začnou vysílat od 11. července 2022.

AMC na šestou sérii vydalo vůbec první trailer. Je plný mrazivých a napínavých momentů, ve kterých jde hlavním postavám seriálu o život. Je jasné, že ne všichni přežijí události poslední série, a zvědaví jsme i na to, co se stane s některými postavami, které jsme v seriálu Breaking Bad neviděli a nikdo je ani nezmínil. Seriál Better Call Saul totiž ukazuje, co se stalo před událostmi seriálu Breaking Bad.

Domů
Sdílet
Diskuse