Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2022 16:37
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Seznam se s Ms. Marvel. Nejnovější hrdinka od Marvelu je milá teenagerka, muslimka a fanynka Captain Marvel

Seznam se s Ms. Marvel. Nejnovější hrdinka od Marvelu je milá teenagerka, muslimka a fanynka Captain Marvel
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL
Uložit Uložené

Disney a Marvel ukázaly první záběry ze seriálu Ms. Marvel.

Ms. Marvel je seriál z produkce studia Marvel Studios. Příběh se bude odehrávat v širokém světě Marvelu, což je jasné už z prvního traileru, o němž informuje Variety. Hlavní postava Kamala Khan v traileru ukazuje, že je velkou fanynkou hrdinky Captain Marvel. Zatím však nemá žádné superschopnosti. Sní o nich každý den, takže když je i záhadným způsobem získá, život se jí obrátí naruby.

Doporučeno
RECENZE: The Adam Project RECENZE: The Adam Project 14. března 2022 12:30

V komiksech dokáže Kamala zvětšit či prodloužit kteroukoli část svého těla a je muslimka. V seriálu stále zůstane muslimkou, ale tvůrci její schopnosti upravili. Možná se báli, že natahování končetin bude v roce 2022 vypadat divně, a tak udělali kompromis. Případně možná chtěli, aby měla Kamala jiné schopnosti než postava zvaná Mr. Fantastic z chystaného filmu Fantastic Four, jelikož Mr. Fantastic dokáže totéž – natahovat své končetiny.

Kamala nyní dokáže vytvářet jakousi krystalickou pevnou hmotu, ale v traileru vidíme i krátké záběry, ve kterých má velkou ruku. Fanoušci komiksů budou určitě zvědaví, jak to tvůrci celé zvládnou změnit. První trailer zároveň odhalil datum premiéry. Seriál Ms. Marvel se na streamovací platformě Disney+ začne vysílat již 8. června 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse