Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2022 14:45
Čas čtení 1:47
Adéla Ježková

Vaše životy, končetiny i budoucnost jsou obětovány pro nesmyslnou válku, vzkázal Rusům Arnold Schwarzenegger (VIDEO)

Vaše životy, končetiny i budoucnost jsou obětovány pro nesmyslnou válku, vzkázal Rusům Arnold Schwarzenegger (VIDEO)
Zdroj: YouTube (Arnold Schwarzenegger)
NEWS ARNOLD SCHWARZENEGGER INVAZE NA UKRAJINĚ RUSKO
Uložit Uložené

Ve videu umístěným na Twitteru se Schwarzenegger obrací k ruským občanům, vojákům i prezidentovi.

„Mluvím k Vám – mým drahým ruským přátelům a ruským vojákům, kteří nyní bojují na Ukrajině. Ve světě se dějí věci, příšerné věci, které vám jsou zatajovány,“ řekl v úvodu svého prohlášení rakousko-americký sportovec, herec a republikánský politik Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger uvedl, že si je vědom toho, že nikdo nemá rád kritiku své vlastní vlády. Přesto vyjádřil naději, že ho ruské obyvatelstvo vyslyší. 

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je nejhorším prezidentem v dějinách. Dav útočící na Kapitol přirovnal k nacistům Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je nejhorším prezidentem v dějinách. Dav útočící na Kapitol přirovnal k nacistům 11. ledna 2021 7:57

„Mluvím k vám ve stejných obavách, s jakými jsem hovořil k Američanům, když se divoký dav pokoušel dostal do Kapitolu. Někdy se dějí tak špatné věci, že proti nim musíme vystoupit. Vaše vláda vám řekla, že se jedná o válku s cílem denacifikovat Ukrajinu. To není pravda. Vždyť Ukrajina je země s židovským prezidentem,“ řekl.

Zpět
Sdílet
Diskuse