Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2022 8:33
Čas čtení 0:36
Daniel Mikolášik TASR

V těle zesnulého Taylora Hawkinse z Foo Fighters bylo nalezeno několik drog. Testy moči odhalily až 10 látek

V těle zesnulého Taylora Hawkinse z Foo Fighters bylo nalezeno několik drog. Testy moči odhalily až 10 látek
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V těle mu našli psychotropní látky včetně marihuany, opioidů, léků proti úzkosti a antidepresiv.

V těle Taylora Hawkinse, zesnulého bubeníka americké hudební rockové skupiny Foo Fighters, našli vyšetřovatelé psychotropní látky včetně marihuany, opioidů, léků proti úzkosti a antidepresiv. V noci na neděli o tom informovala agentura AFP s odvoláním na kolumbijské orgány.

Doporučeno
Závislost na prášcích i promiskuitní způsob života. Travise Barkera změnila až letecká katastrofa, kdy jen o vlásek unikl smrti Závislost na prášcích i promiskuitní způsob života. Travise Barkera změnila až letecká katastrofa, kdy jen o vlásek unikl smrti 24. března 2022 8:30

Toxikologické testy moči provedené na těle Taylora Hawkinse odhalily podle předběžných informací deset typů látek včetně tetrahydrokanabinolu (THC, které se nachází v marihuaně), antidepresiv, léků proti úzkosti (benzodiazepinů) a opioidů, uvedli vyšetřovatelé v prohlášení, přičemž však neuvedli, zda tyto látky způsobily smrt 50letého Hawkinse.

Taylor HawkinsFoo Fighters
Zdroj: TASR/AP

Bubeník zemřel v pátek v noci v hotelu v Bogotě, hlavním městě Kolumbie. Úřad starosty Bogoty informoval, že místní záchranná služba byla v pátek v noci přivolána k pacientovi, „který si stěžoval na bolesti hrudníku“. Lékař se pacienta pokusil oživit, avšak neúspěšně a nakonec konstatoval smrt, dodal úřad bez uvedení příčiny úmrtí.


„Foo Fighters rodina je zdrcena tragickou a předčasnou ztrátou našeho milovaného Taylora Hawkinse,“ napsali členové skupiny v pátek na Twitteru.

Zpět
Sdílet
Diskuse