Přepnout do nočního režimu
Přepnout do denního režimu
Pátek 19. 8. 2022 svátek má Ludvík

hledej na refresheru

Chceš dostávat notifikace i na tomto zařízení?
Podcasty - Podgast

Šéfkuchár Peter Duranský: Som okej s bryndzovými haluškami ako národným jedlom, no trochu by som ich odľahčil

Hosťom prvého „šéfkuchárskeho“ Podgastu tejto sezóny je človek, ktorý sa stal prvým slovenským šéfkuchárom s michelinskou hviezdou a je čerstvým reprezentantom Slovenska na kulinárskych majstrovstvách Európy.

Matej Ohrablo, Čoje
12. duben 2022, 17:30 Čas čtení: 0:47
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek
Podcasty - Podgast
0
Matej Ohrablo
Čoje
12. duben 2022, 17:30
Čas čtení: 0:47

Šéfkuchár Peter Duranský: Som okej s bryndzovými haluškami ako národným jedlom, no trochu by som ich odľahčil

Hosťom prvého „šéfkuchárskeho“ Podgastu tejto sezóny je človek, ktorý sa stal prvým slovenským šéfkuchárom s michelinskou hviezdou a je čerstvým reprezentantom Slovenska na kulinárskych majstrovstvách Európy.

Matej Ohrablo
Čoje
12. duben 2022, 17:30
Čas čtení: 0:47
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek
Odebírat newsletter REFRESHERu
10 nejlepších článků Refresheru, jednou za týden. Pokud tě emaily přestanou bavit, tak je kdykoli zrušíš. Zadáním emailu souhlasíš s podmínkami portálu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Aké to je, súťažiť s európskou špičkou.
  • Aké jedlá by sa mohli stať našimi novými národnými jedlami.
  • Čo je najväčšia škoda slovenskej gastronómie a či by sme sa mali vzdať bryndzových halušiek.

 

Peter Duranský je prvý slovenský michelinský šéfkuchár a po dlhom čase aj prvý slovenský reprezentant na kulinárskych majstrovstvách Európy Bocuse D’Or. Tie sa konali nedávno v Budapešti a slovenskému tímu nakoniec unikol postup na majstrovstvá sveta v Lyone iba o 30 bodov. Pôsobí vo Viedni, no okrem zahraničných skúseností bol pri tom, keď sa v nultých rokoch rodila moderná gastronómia v Bratislave.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk.
Upozornit na chybu. Pokud jsi našel nedostatek v článku nebo máš připomínky, dej nám vědět.
Náhledový obrázek: Peter Duranský
NAHORU
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek
Dostávej nejlepší obsah mailem
Nestíháš všechno sledovat? Pošleme ti do schránky nejčtenější a nejlepší obsah.
Žádný spam. Kdykoli se můžeš z odběru odhlásit.
Posílat e-mail
Nejčtenější články
Nyní
24 hod
7 dní
30 dní
Více z tématu podcasty
více článků
Sponzorované články
více článků
Další news
před hodinou
Počasí: Česko zasáhnou velmi silné bouřky. Na východě území vedra neustanou a přijít mohou i povodně.
více news
Mohlo by tě zajímat
Přejít na úvodní stránku
Domů
Sdílet
Diskuse
Hledat
Více
Zapni upozornění a už ti nic neunikne!

Chceš vědět, co se děje, a mít přehled? Dostávej upozornění o nejžhavějších zprávách na Refresheru.

(Příklady: Hořel Notre Dame, Zemřel Mac Miller, Trailer na Avengers)
(Příklady: Sagan skončil první, Nový zákon s vlivem na moderní lidi, Dnes nás čeká zatmění slunce)
Pokud chceš, abychom ti poslali téměř všechny novinky, vyber tuto možnost.
Zavřít