Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 8:36
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Bad Bunny ztvární superhrdinu od Marvelu. Stane se prvním latino hercem vydavatelství v hlavní roli

Bad Bunny ztvární superhrdinu od Marvelu. Stane se prvním latino hercem vydavatelství v hlavní roli
Zdroj: Daniel Knighton/Getty Images
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Svět se co nevidět dočká nového marvelovského wrestlingového hrdiny.

Rapper Bad Bunny se stane novým marvelovským hrdinou. Měli by ztvárnit hlavní roli v chystaném filmu El Muerto, informuje Variety. Bad Bunny, vlastním jménem Benito Antonio Martínez Ocasio, se tak stane prvním latino hercem, který by měl v podobném filmu od Marvelu účinkovat v hlavní roli.

Doporučeno
Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu 22. dubna 2022 22:21

El Muerto je podle Marvelu superhrdinou, jemuž propůjčuje nadpřirozené schopnosti wrestlingová maska. Ta se předává z generace na generaci. Každý z držitelů masky následně musí prokázat své schopnosti v zápase proti úhlavnímu nepříteli, El Doradovi, aby si mohli nejen udržet svou moc, ale také zůstat naživu.

Film byl představen v rámci každoroční akce CinemaCon, na níž se shází vlastníci kin, prezidentem Sony Motion Pictures Group Sanfordem Panitchem. Do hlavní role byl Ocasio právě vsazen. „Přivést El Muerta k životu je prostě... něco neskutečného,“ uvedl k davu v rámci akce budoucí wrestler stříbrného plátna. Do kin by se měl uvést 12. ledna 2024.

@badbunny

sorry, pero me las merecía... ❤️🌊☀️

♬ original sound - Bad Bunny

Nejedná se ale pouze o jediný Sony/Marvel projekt, na který fanoušci netrpělivě čekají. Již příští rok by se měl v kinech objevit film Madame Web v hlavní roli s Dakotou Johnson, jehož premiéra je momentálně ohlášena na 7. června 2023. Dalším trhákem v pořadí by mohl být film o lovci Kravenovi, v jehož roli se představí Aaron Taylor-Johnson 13. ledna příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse