Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2022 13:43
Čas čtení 0:35
Barbora Volfová

Nová řada televizní show MasterChef přinese nové výzvy, do poroty se letos počtvrté vrátí oblíbená trojice šéfkuchařů

Nová řada televizní show MasterChef přinese nové výzvy, do poroty se letos počtvrté vrátí oblíbená trojice šéfkuchařů
Zdroj: Tisková zpráva TV NOVA
GASTRO ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Kulinářská show patří mezi nejoblíbenější televizní pořady v Česku.

I letos budeš moci fandit oblíbeným amatérským kuchtíkům v televizní kulinářské show MasterChef Česko, ve které favoriti zabojují o prestižní titul i lákavou finanční odměnu. Informuje o tom TV Nova.

Stejně jako v předchozích letech se můžeš těšit na šestnácku talentovaných soutěžících, tři skvělé porotce a mnoho zábavných výzev, zajímavých lidských příběhů i inspirativních receptů.

MasterChef Česko patří mezi nejoblíbenější televizní pořady. Finále náročného kulinářského klání v posledních dvou ročnících sledovalo podle tiskové zprávy TV NOVA přes milion diváků. Soutěž účastníky testuje a školí v mnoha gastronomických dovednostech.  

Za pomyslný soudní stůl letos už počtvrté usedne oblíbená trojice šéfkuchařů Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt. Ti si pro nové soutěžící připravili mnoho nových výzev. Nebudou chybět ani noví hosté ze světa gastronomie.

V loňském roce získala titul MasterChef Veronika Danišová, kterou můžeš znát pod přezdívkou Besky. Besky zvítězila v čistě ženském finále a vyhrala milion korun.

Domů
Sdílet
Diskuse