Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2022 16:43
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

VIDEO: V Praze na Chodově hoří byt. Mohutný požár jde vidět z více částí hlavního města

VIDEO: V Praze na Chodově hoří byt. Mohutný požár jde vidět z více částí hlavního města
Zdroj: Hasiči Praha
NEWS PRAHA
Uložit Uložené

Pražští hasiči zasahují na Chodově, kde v odpoledních vzplál byt. Mohutný kouř jde vidět z více částí hlavního města.

Pražští hasiči zasahují na Chodově, konkrétně v ulici Divišovská, kde v odpoledních hodinách vzplál z doposud nejasných příčin byt. V nemovitosti v plamenech by podle zasahujících hasičů již neměli být žádní lidé. Mohutný požár jde vidět z více částí hlavního města, informují na Twitteru Hasiči Praha.

Doporučeno
Vyzkoušej si maturitní zkoušku z matematiky. Máme k dispozici zadání letošní zkoušky Vyzkoušej si maturitní zkoušku z matematiky. Máme k dispozici zadání letošní zkoušky 2. května 2022 14:43

V ulici Divišovská na Chodově zasahujeme u požáru bytu. V zasaženém bytě se již nikdo nenachází a my hasíme jedním proudem po výškové technice a jedním proudem vnitřkem budovy,“ píší na Twitteru Hasiči Praha.

Plameny šlehající vysoko vzhůru na místě hasí hasiči ze 3 profesionálních stanic a 1 dobrovolná jednotka. Pod příspěvkem pražských hasičů pak přidávají fotky požáru lidé, kteří bydlí i několik kilometrů od místa požáru. 

Kouř je vidět z více částí Prahy. Na místo byly vysláni hasiči ze 3 profesionálních stanic a 1 dobrovolná jednotka,“ dodávají hasiči.

Domů
Sdílet
Diskuse