Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2022 8:53
Čas čtení 0:42
Barbora Volfová

Policie pátrá po 15leté dívce s dcerou, nevrátily se do střediska výchovné péče

Policie pátrá po 15leté dívce s dcerou, nevrátily se do střediska výchovné péče
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Patnáctiletá Veronika se se svou dcerou nevrátila z vycházky do střediska výchovné péče na Pelhřimovsku.

Policie pátrá po pohřešované dívce s dcerou na Pelhřimovsku. Patnáctiletá Veronika Sazamová se nevrátila se svou dcerou z vycházky v pátek 17. června v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde má být umístěna. Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované a její dceři pátrat. 

Policie ČR pátrá po Veronice Sazamové a její dceři.
Policie ČR pátrá po Veronice Sazamové a její dceři. Zdroj: Policie České republiky

Veronika je vysoká přibližně 160 cm, má kulatý obličej, štíhlou postavu s viditelným poporodním bříškem a dlouhé odbarvené vlasy do hněda. Na levém horním předloktí má vytetované velké písmeno M, na pravém rameni velké písmeno B a nad kotníkem levé dolní končetiny symbol +. Při odchodu měla na sobě oblečený krátký černý overal. Dívka užívá léky, které u sebe v současné době nemá. Dle zjištěných informací má kočárek modré barvy. 

Doporučeno
Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu 23. dubna 2024 9:12

Policisté vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných, disponují policejní hlídky. Dívka se v současné chvíli může pohybovat kdekoliv na území České republiky. 

Pokud máš informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, neváhej to oznámit policistům na lince tísňového volání 158.

Domů
Sdílet
Diskuse