Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2022 6:55
Čas čtení 1:04
Tímea Krauszová

První recenze na AirPods Pro 2 hlásí čistý zvuk, pohodlné používání a lepší blokování šumu

První recenze na AirPods Pro 2 hlásí čistý zvuk, pohodlné používání a lepší blokování šumu
Zdroj: Apple/propagační materiál
TECH APPLE MODERNÍ TECHNOLOGIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nová generace ikonických sluchátek je již v prodeji.

Druhá generace AirPods Pro je od 23. září oficiálně v prodeji. První recenzenti chválí pohodlnost, vyšší kvalitu zvuku, lepší schopnost blokovat šum i delší výdrž baterky. Ikonická sluchátka stojí 7 290 korun.

Nová generace airpodů

Nově se dají sluchátka nabíjet i nabíječkou k Apple Watch, technologický gigant slibuje také 6hodinovou výdrž baterky na jedno nabití. Antišum je až dvakrát silnější než dříve a obal můžeš využít také jako reproduktor. Pouzdro i samotná sluchátka zvládnou vodu a pot a sluchátka lze ovládat i dotykem. Pouzdro si můžeš pověsit i na klíčenku či jej v rychlosti najít pomocí funkce Find My Location (kterou používají AirTagy).

airpods 2, apple, slúchadlá
Zdroj: Apple/propagační materiál

Podle recenze The Verge je rozdíl v blokování vnějších zvuků citelný. „Stále slyším kolegy, pokud procházejí přímo kolem mého stolu, ale ve většině případů mi AirPods Pro zajišťují dostatek klidu.“ Autor recenze si pochvaluje i cesty do práce, během kterých ho už ruch ulice neruší. Zvuk je podle něj čistý, dynamický a nejlepší ze stávajících AirPods.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Novinka s dotykovým ovládáním hlasitosti – pohybem nahoru nebo dolů ji můžeš měnit – je zase podle recenzenta portálu Gizmodo trochu nedotažená. Občas musel po sluchátku prstem potáhnout vícekrát, než se hlasitost změnila, a je rozhodnutý do budoucna využívat i nadále příkazy Siri namísto fyzického přepínání.

Jiní recenzenti si však právě tuto funkci velmi pochvalují, neboť z poslechu vytváří velmi příjemnou zkušenost. Patrick O'Roucke z portálu Mobile Syrup říká, že senzory jsou velmi responzivní a fungují dobře.

Předprodej sluchátek se spustil 9. září a od pátku 23. září se AirPods Pro 2 začaly dostávat k prvním majitelům. V Česku se prodávají za 7 290 korun. Pro více článků o produktech společnosti Apple klikni sem.

Domů
Sdílet
Diskuse