Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
17. října 2022 10:45
Čas čtení 1:11
Sponzorovaný obsah

Barbiecore a masivní podpatky: Obouvej nejnovější podzimní trendy z kolekce Jenny Fairy

Barbiecore a masivní podpatky: Obouvej nejnovější podzimní trendy z kolekce Jenny Fairy
Zdroj: CCC
MÓDA FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

Letošní podzim ovládají divoké barvy a vysoké podrážky.

Značka Jenny Fairy, kterou najdeš v obchodech CCC, se rozhodla do tlumeného podzimu vnést trochu živé energie pomocí zářivých barev a žhavé hudby s posledním nádechem léta. V rámci kampaně k nové kolekci vytvořila playlist plný španělských rytmů. S nejnovějšími modely tak můžeš doslova vtančit do nové sezóny. Tu letošní ovládnou platformy a masivní podpatky, které ti poskytnou stabilní základ, až se budeš vlnit u chytlavého soundtracku.

Podzimu vládnou výrazné trendy

Letos na podzim budeme šplhat do nebeských výšin díky stylovým platformám. Značka Jenny Fairy se zaměřila na nejsilnější trendy této sezóny a svoje nejnovější modely doplnila masivními podpatky a několikacentimetrovými podrážkami. Platformy najdeš i na retro mokasínech a kozačkách. 

ccc, jenny fairy
Zdroj: CCC

Výrazným akcentem letošního podzimního stylu budou lesklé boty nad kotník a robustní kovbojské kozačky. Na pozadí tlumených barev upoutají pozornost intenzivní růžová a šťavnatá oranžová, které podtrhnou „barbiecore“ look.

Stylovou kolekci obuvi doplní batohy a kabelky ve stylu módy roku 2000. Oblíbená značka influencerek naservíruje v této sezóně supermódní vázání a prošívání doplněné bižuterními prvky. Na kousky z kolekce se můžeš podívat v galerii.

nakupuj novou kolekci
ccc, jenny fairyccc, jenny fairyccc, jenny fairyccc, jenny fairy
Zobrazit galerii
(10)

Kampaň roztančily světové modelky

Kampaň Jenny Fairy Records zasazenou do stylu roku 2000 má na svědomí francouzský fotograf Nickolas Lorieux. Do španělských rytmů se pohupují světové modelky: Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Jejich řady doplnila i smyslná Paloma Elsesser. Tato body positive modelka, která už několik let překonává stereotypy ve světě módy, je dobře známá z obálek prestižního časopisu Vogue nebo přehlídek Fendi, Lanvin a Alexander McQueen. Smyslný tanec zachytil Alvaro Colom, který se v minulých letech podílel na kampaních značek Louis Vuitton a Burberry.

ccc, jenny fairy
Zdroj: CCC

Nová kolekce Jenny Fairy je k dostání ve vybraných obchodech CCC, na www.ccc.eu nebo v aplikaci. Roztančený playlist si můžeš poslechnout na webovkách CCC nebo na Spotify pod názvem Jenny Fairy Records.

Domů
Sdílet
Diskuse