Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti BETANO.
3. listopadu 2022 15:30
Čas čtení 1:47
Sponzorovaný obsah

TOP 3 nejlepší hry na Google Play: Placené, zdarma i dostupné offline

TOP 3 nejlepší hry na Google Play: Placené, zdarma i dostupné offline
Zdroj: Unsplash/Daan Geurts
TECH NEJLEPŠÍ HRY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Zkrať si dlouhou chvilku top hrami z Google Play.

Chceš si zkrátit dlouhé čekání nebo si na chvíli odpočinout? Právě k tomu jsou ideální mobilní hry. Dnes si prozradíme, které tři tituly na Google Play nadchly nejvíce hráčů – a to jak placené, tak i ty, které jsou dostupné zdarma. A pokud někde nemáš signál na mobilní data ani dostupnou Wi-Fi, můžeš si předem stáhnout třeba jednu ze tří nejoblíbenějších offline her pro Android.

TOP 3 bezplatné hry na Google Play

Novinkou mezi hrami ke stažení zdarma je dobrodružný titul Survivor.io. Tato střílečka plná zombies a zábavných zbraní si rychle získala oblibu hráčů nejen díky skvělé hratelnosti, ale také absenci otravných reklam.

Ty se objeví pouze v případě, že za jejich zhlédnutí chceš získat odměnu. Bonusy se ve hrách dají získat různě, například při propojení se sociálními sítěmi, za doporučení hry někomu dalšímu nebo přes speciální bonusové kódy – podobně funguje i Betano promo kód.

Dalším titulem, který stojí také za zmínku, je Basket Battle, jenž obsadil stříbrnou pozici v žebříčku top her zdarma na Google Play. Cíl je velice jednoduchý – trefit koš a zároveň to znemožnit protivníkovi.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš počítačovou hru podle obličeje postavičky? KVÍZ: Poznáš počítačovou hru podle obličeje postavičky? 7. března 2024 16:00

Na třetí pozici najedeme naopak hru zaměřenou na logiku a řešení hádanek. 2248 – Number Puzzle Games je minimalistická hra, která tě donutí zbystřit si mysl a zlepšit paměť. 

TOP 3 placené hry ke stažení

Absolutně nejstahovanější placenou hrou na Google Play je všem dobře známý Minecraft. Hra složená z krychliček nejdříve vznikla pro počítače, postupně se však rozšířila na herní konzole a do mobilů. Hra nabízí skoro nekonečné možnosti objevování a stavění. Není tedy divu, že si získala srdce mnoha hráčů.

Druhé místo obsadila trochu překvapivě společenská hra Monopoly – Classic Board Game. Pokud jsi milovníkem této deskové hry, rozhodně by ti neměla chybět ani tato digitální verze ideální na cesty.

Na bronzové pozici najdeme Geometry Dash. V této hře je cílem dostat pohyblivý čtverec do cíle přes nejrůznější překážky. Stát proti tobě nebudou jen geometrické nástrahy, ale také rychlost, kterou čtvereček upaluje. Potřebuješ nejen bystrost, ale také slušnou dávku trpělivosti.

TOP 3 hry, které si můžeš zahrát offline

Nikoho asi nepřekvapí, že jedničkou na seznamu je nestárnoucí karetní hra Solitaire. Vykládání kanastových karet je zkrátka klasika, která v největší nouzi vždycky zažene nudu. Ke stažení je zdarma a najdeš ji v řadě provedení.

Doporučeno
Vždycky se něco pose*e, říká Češka, která se podílela na Baldur's Gate 3. Jaká je práce pro Larian Studios? Vždycky se něco pose*e, říká Češka, která se podílela na Baldur's Gate 3. Jaká je práce pro Larian Studios? 28. února 2024 15:30

Velmi oblíbenou a logickou hrou jsou různé tituly Angry Birds. Konkrétně Angry Birds Journey obsadil druhé místo žebříčku nejstahovanějších offline her. Tak na nic nečekej a začni ničit nepřátelské věže a barikády!

Pokud máš raději závodní tituly, je pro tebe ideální volbou hra Mad Skills Motocross 3. Ta se pyšní třetí pozicí na žebříčku, a je oblíbená dokonce i mezi opravdovými závodníky. To, že ji lze hrát offline, je tedy jen bonusem k už tak velmi povedenému prostředí.

Domů
Sdílet
Diskuse