Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2022 18:17
Čas čtení 0:41
Radim Šlechta

To je pohodlí! Nenosím nic jiného. Jason Momoa se svlékl do netradičního spodního prádla

To je pohodlí! Nenosím nic jiného. Jason Momoa se svlékl do netradičního spodního prádla
Zdroj: Netflix
NEWS JASON MOMOA
Uložit Uložené

Nový kousek oblečení nosí Momoa kvůli roli v seriálu.

Ve středu večer se Jason Momoa, známý například z filmu Aquaman, znovu zapsal do pamětí televizních diváků. Během rozhovoru u Jimmyho Kimmela se svlékl a ukázal tradiční havajské spodní prádlo, mírně připomínající tanga. Podle hercových slov už nenosí nic jiného.

„To je tradiční malo, které nosí Havajci,“ sdělil herec Jimmymu Kimmelovi poté, co moderátor narazil na jeho instagramový příspěvek. Momoa v něm sdílel sám sebe v neobvyklém kousku spodního prádla. „Zrovna jsem se připravoval na roli, a protože se do postav rád vžívám, opaloval jsem si svůj vybledlý zadek,“ popsal Momoa. Malo teď nosí každý den kvůli seriálu, který se má odehrávat na Havaji na konci 18. století.

Když se Kimmel zeptal, jestli je malo pohodlné, Momoa oznámil, že momentálně nenosí nic jiného. A aby svá slova demonstroval a dokázal, že si nevymýšlí, svlékl se před publikem do spodního prádla.

V říjnu se na hercových sociálních sítích objevilo video, kde v kousku spodního prádla rybaří. Na nové oblečení přišel prý v rámci natáčení pořadu Slumberland, který bude na Netflixu dostupný od 18. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse