Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2022 9:33
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Hugh Jackman slibuje, že v Deadpoolovi 3 bude nejvymakanější za celý svůj život. Wolverina chce přeměnit v horu svalů

Hugh Jackman slibuje, že v Deadpoolovi 3 bude nejvymakanější za celý svůj život. Wolverina chce přeměnit v horu svalů
Zdroj: FOX/DISNEY
FILMY A SERIÁLY HUGH JACKMAN
Uložit Uložené

Hugh Jackman prozradil další detaily o příběhu snímku Deadpool 3.

Hugh Jackman se postupně vyjadřuje k roli Wolverina v chystaném komiksovém filmu Deadpool 3. Jackman se ke své ikonické roli vrátí 5 let poté, co oznámil, že Wolverina hrát nebude.

Fanoušci postavy a obzvlášť filmu Logan se však nemusí bát, že se naruší kontinuita posledního filmu o Wolverinovi. Pro Jackmana bylo nesmírně důležité, aby z toho příběhu nic nezkazili. V rozhovoru pro rádio SiriusXM prozradil, že časové linie Logana se ani nedotknou.

Pomohou si cestováním v čase, což dává smysl, jelikož součástí snímku mají být i postavy Miss Minutes a agent Morbius (Owen Wilson) ze seriálu Loki. Jackman se proto rozhodl vrátit do role Wolverina a okamžitě zavolal Ryanu Reynoldsovi.

Cvičit bude půl roku dvakrát denně 

Byl to zřejmě osud, jelikož o několik hodin později měl Reynolds naplánované setkání se šéfem Marvelu Kevinem Feigem právě o tom, jaký bude Deadpool 3.

Jackman se chce na roli pořádně připravit, a tak si dal za cíl, že Wolverine bude vymakanější než kdykoli předtím, řekl v podcastu Empire Film. V současnosti cvičí třikrát týdně kvůli povinnostem v divadle, následně bude cvičit dvakrát denně během šesti měsíců.

Jackman bude mít co dělat, aby překonal svoji fyzičku ze snímku The Wolverine. Jak sám říká, nabírání svalstva a posilování je už každým rokem obtížnější, protože mu je již 54 let. 

Domů
Sdílet
Diskuse