Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2023 19:45
Čas čtení 1:16
Ilona Hobzová

Liam Neeson se pustil do Conora McGregora. „Malý skřítek, který dělá Irsku ostudu,“ říká herec

Liam Neeson se pustil do Conora McGregora. „Malý skřítek, který dělá Irsku ostudu,“ říká herec
Zdroj: Thomas Niedermueller/Getty Images for ZFF
SPORT CONOR MCGREGOR UFC ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

„UFC nemůžu vystát,“ prohlásil Neeson.

Jeden z nejslavnějších irských herců Liam Neeson se pustil do jednoho z nejslavnějších irských sportovců Conora McGregora. Herec známý například z filmů Schindlerův seznam, Láska nebeská, Star Wars nebo 96 hodin dokonce přirovnal bývalého šampiona UFC k mytickému skřetovi. 

Doporučeno
Conor McGregor konečně zpět v UFC! Čeká ho pořádně těžký soupeř Conor McGregor konečně zpět v UFC! Čeká ho pořádně těžký soupeř 5. února 2023 8:32

Neeson: UFC se neliší od barových rvaček

„UFC nemůžu vystát,“ prohlásil herec rozhodně v odpovědích pro časopis Men's Health. „Je to pro mě jako barová rvačka. Je mi jasné, že ti, kteří se tomu věnují, by mi oponovali. Říkali by, že měsíce trénují... Proč prostě jako odpověď nevezmete láhev od piva a nepraštíte toho druhého po hlavě? To je další fáze UFC. Nesnáším to,“ dodal.

Herec dostal otázku i na jednoho z nejznámějších bojovníků UFC a krajana Conora McGregora. I na něj má umělec jasný názor: „Ten malý skřítek Conor McGregor dělá Irsku špatné jméno. Vím, že je ve formě, a za to ho obdivuji. Ale nesnesu ho,“ přiznal. 

Otázky pro Neesona se ale netýkaly jen názoru na UFC. Sedmdesátiletý herec se aktuálně připravuje na thriller Retribution. V něm si zahraje manažera z Wall Street, který cestou do práce zjistí, že do jeho auta nainstaloval bombu neznámý útočník. Je nucen během dne plnit řadu rozkazů, jinak bude bomba odpálena. Časopis mu tak položil otázku, jak se udržuje ve formě.

Anketa:
Co si myslíš o názoru Liama Neesona na UFC a Conora McGregora?
Myslím si, že má pravdu.
Na UFC a McGregora mi nesahejte!
Myslím si, že má pravdu.
79 %
Na UFC a McGregora mi nesahejte!
21 %

„Nepiju a nekouřím. Cigarety jsem přitom miloval, ale nekouřím už dvacet osm let. Jím hodně ovoce a zeleniny, před rokem jsem přestal jíst maso. Opravdu mi to nechybí. A dávám si pozor, aby na mém talíři vždycky byly brambory. Brambory jsou zdravé,“ uvedl.

Neesonem kritizovaný McGregor herci navíc v poslední době fušuje do řemesla. Po boku Jakea Gyllenhaala si zahraje v připravovaném remaku Road House z roku 1989 s Patrickem Swayzem v hlavní roli. Film by měl spatřit světlo světa už letos. 

Domů
Sdílet
Diskuse