Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2023 10:47
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Strážci Galaxie lákají na velkolepé ukončení svého příběhu. Nový trailer slibuje emotivní rozloučení

Strážci Galaxie lákají na velkolepé ukončení svého příběhu. Nový trailer slibuje emotivní rozloučení
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaná komiksovka od Marvelu dorazí do kin v květnu 2023 a bude pořádně akční a emotivní.

Marvel vydal v poločasové pauze během Super Bowlu trailer na očekávanou komiksovku Strážci Galaxie 3. Je v něm spousta akce, ale i emotivních momentů odkazujících na rozloučení s postavami. Tým Strážců se totiž po tomto snímku změní a je vysoce pravděpodobné, že někteří členové uskupení zahynou.

Doporučeno
20 nejočekávanějších seriálů roku 2023 podle Refresheru 20 nejočekávanějších seriálů roku 2023 podle Refresheru 12. února 2023 15:00

V traileru jsou vidět i schopnosti nových postav – hrdiny Adama Warlocka či záporáka jménem The High Evolutionary. V několika scénách je i Gamora, kterou se Star-Lordovi a spol. podařilo najít, ale nepříjemným překvapením je, že se chová úplně jinak než Gamora, do které se zamiloval.

Strážci Galaxie 3 dorazí do kin v květnu 2023. O scénář a režii se postaral James Gunn, pro kterého jde o poslední marvelovku. V současnosti už pracuje jako jeden z dvojice šéfů studia DC Studios a vytváří nový propojený svět filmů, her a seriálů pod názvem DC Universe.

Domů
Sdílet
Diskuse