Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. února 2023 10:55
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Takto vypadá Liam Hemsworth jako Geralt. Deepfake video ze Zaklínače ukazuje, na co se máme připravit

Takto vypadá Liam Hemsworth jako Geralt. Deepfake video ze Zaklínače ukazuje, na co se máme připravit
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

3. série bude poslední, ve které uvidíme Henryho Cavilla.

Liam Hemsworth od 4. série nahradí v seriálu Zaklínač (The Witcher) Henryho Cavilla. Youtuber stryder HD nedávno zveřejnil deepfake video, ve kterém do známé scény ze seriálu vložil tvář nového Geralta. Při porovnání záběrů si tak mohou fanoušci alespoň přibližně představit změnu, která je čeká po skončení 3. série.

S oficiálním oznámením svého odchodu přišel Cavill ještě v říjnu minulého roku. „Moje cesta jako Geralta z Rivie byla plná příšer a dobrodružství, a nakonec pro čtvrtou sérii složím svůj medailon a meče,“ informoval herec.

Doporučeno
Krádeže, pomluvy a těžké prachy. Takto spolu válčí DC a Marvel přes 60 let Krádeže, pomluvy a těžké prachy. Takto spolu válčí DC a Marvel přes 60 let 25. února 2023 14:10

Liam Hemsworth, který převezme roli Geralta, veřejně prohlásil, že je dlouholetým fanouškem Cavilla a jeho ztvárnění Zaklínače považuje za inspirativní. Třetí a zároveň poslední série Cavilla přijde v létě letošního roku. Rozloučení s hercem jako Geraltem bude podle showrunnerky Lauren Hirsch velkolepé.

„Henry pro seriál udělal hodně a my to chceme uctít. Třetí série je podle mě nejblíže k přímé adaptaci knihy. Tentokrát adaptujeme čtvrtou knihu s názvem Time of Contempt. Henry se s postavou Geralta ve 3. sérii odkloní od svého neutrálního postoje, což mu umožní natočit více emotivních scén,“ řekla v rozhovoru pro Entertainment Weekly.

Domů
Sdílet
Diskuse