Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2023 13:34
Čas čtení 0:42
Kristýna Dobiášová

Finální řadu The Umbrella Academy doplní tři nové postavy. Jednu ztvární hvězda z The Last of Us

Finální řadu The Umbrella Academy doplní tři nové postavy. Jednu ztvární hvězda z The Last of Us
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herecké obsazení seriálu The Umbrella Academy se rozroste o tři jména. Mezi nimi je Nick Offerman, kterého mohli diváci vidět ve třetí epizodě The Last of Us, s manželkou Megan Mullally (Will a Grace). Doplní je David Cross (Mr. Show).

Casting čtvrté řady netflixovského seriálu The Umbrella Academy se rozroste o tři jména. Jedním z nich je americký herec Nick Offerman, kterého mohli diváci vidět v HBO počinu The Last of Us. Zde si ve třetí epizodě zahrál přeživšího Billa. Společně se svou ženou Megan Mullally ztvární v pokračování seriálové adapce The Umbrella Academy manželský pár vysokoškolských učitelů. Tvůrci to sdělili prostřednictvím Twitteru.

David Cross si zahraje Sye Grossmana, který se snaží navázat kontakt se svou odcizenou dcerou a nic ho nezastaví v tom, aby ji získal zpět. Všechny tři postavy jsou vytvořeny přímo pro seriál, v komiksové předloze je tedy nenajdeš.

Doporučeno
Český mykolog: Zombie apokalypsu jako v The Last of Us teoreticky vyloučit nelze, dřív nás ale zabije meteorit nebo třetí světová Český mykolog: Zombie apokalypsu jako v The Last of Us teoreticky vyloučit nelze, dřív nás ale zabije meteorit nebo třetí světová 20. února 2023 16:00

Čtvrtá řada zakončí celý příběh

Noví herci si zahrají po boku stálic tohoto seriálu, mezi kterými jsou Elliot Page (Victor), Robert Sheehan (Klaus) a Emmy Raver-Lampman (Allison). Čtvrtá řada bude zároveň tou poslední. Diváci proto můžou být zvědaví, jakým způsobem se tvůrcům podaří zahrnout nové postavy do děje.

Domů
Sdílet
Diskuse