Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2023 10:12
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

Sum 41 se vrací do Česka. Vystoupí 12. června v Brně

Sum 41 se vrací do Česka. Vystoupí 12. června v Brně
Zdroj: Flickr/Cardinals/volně k použití
HUDBA HUDBA KONCERTY ROCK FOR PEOPLE ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V minulém roce pobláznili desetitisíce lidí na festivalu Rock for People a teď se vrací na headline show do Brna. Řeč je o kanadských punkrockerech Sum 41.

V létě minulého roku se festivalu Rock for People podařilo přivézt do Česka hudební velikány z celého světa, mezi kterými nechyběla ani kanadská punkrocková kapela Sum 41. Ta okouzlila desetitisíce fanoušků*fanynek, kteří mají nyní důvod se opět radovat. Sum 41 totiž přijedou znovu do Česka, tentokrát do Brna, kde vystoupí 12. června 2023. Vstupenky budou v prodeji od dnešního dne pro členy Rock for People Friends a od 20. března pro veřejnost. 

Doporučeno
Video: Aktivistka nahoře bez vyrušila proslov Avril Lavigne. „Vypadni odsud,“ řekla zpěvačka a ženu plácla do prsou Video: Aktivistka nahoře bez vyrušila proslov Avril Lavigne. „Vypadni odsud,“ řekla zpěvačka a ženu plácla do prsou 15. března 2023 8:20

Kapela Sum 41 působí na hudební scéně již od roku 1996. Její hravý a energický punkrock bývá často přirovnáván k hudbě, kterou hrají Blink-182 nebo Green Day, a právě s druhými jmenovanými se Sum 41 potkali v létě na festivale Rock for People. Tam odehráli skvěle vyvážený set, ve kterém nechyběly nejnovější skladby z alba Order In Decline ani legendární hity jako In Too Deep, Still Waiting nebo Fat Lip

„Po více než 15 milionech prodaných desek po celém světě, nominaci na cenu Grammy, dvou cenách a 7 nominacích na Juno Awards, Kerrang! Award jsou Sum 41 stále nekompromisní a upřímnou rockovou kapelou s energií na rozdávání a současně se řadí k nejprodávanějším a nejúspěšnějším rockovým kapelám současného hudebního světa. A rozhodně nemají v úmyslu ani trochu zpomalit,“ hlásá pořadatel koncertu.

Tuzemské fanoušky a fanynky proto určitě potěší zpráva, že se Sum 41 vrací do Česka, tentokrát na samostatný koncert. Ten se uskuteční 12. června 2023 na výstavišti v Brně a prodej vstupenek bude zahájen dnes pro členy Rock for People Friends a od 20. března pro veřejnost. Doporučujeme ti koupit si vstupenky co možná nejrychleji. Tenhle koncert má potenciál brzkého vyprodání a přece o něj nechceš přijít.

Domů
Sdílet
Diskuse