Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. března 2023 8:20
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Video: Aktivistka nahoře bez vyrušila proslov Avril Lavigne. „Vypadni odsud,“ řekla zpěvačka a ženu plácla do prsou

Video: Aktivistka nahoře bez vyrušila proslov Avril Lavigne. „Vypadni odsud,“ řekla zpěvačka a ženu plácla do prsou
Zdroj: Flickr/Kirk Stauffer/volně k použití
OSOBNOSTI HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V pondělí se konalo slavnostní předávání cen Juno, kanadské obdoby Brit Awards, na kterém nechyběla ani rockerka Avril Lavigne. Její proslov přerušila aktivistka odhalující prsa, což se zpěvačce příliš nelíbilo. „Vypadni odsud,“ zakřičela na ni.

V pondělí 13. března se na Rogers Place v Edmontonu v Albertě konalo slavnostní udílení cen Juno 2023. Proslov rockerky Lavigne ale narušila ekologická aktivistka, která za ní přišla na stage nahoře bez. Informují BBC a Page Six

Doporučeno
Tyga randí s rockerkou Avril Lavigne. Vztah je prý zatím neformální Tyga randí s rockerkou Avril Lavigne. Vztah je prý zatím neformální 7. března 2023 12:39

Když Avril Lavigne stála na pódiu a přebírala cenu uživatelů TikToku, přišla k ní obnažená žena, která měla na zádech nápis „zachraňte zelený pás“. Ekologická aktivistka tak pravděpodobně reagovala na kontroverzní plán ontarijské vlády, která místo 7 400 akrů chráněné zeleně plánuje vystavět 50 tisíc nových domů.

Rockerka si počínání aktivistky nenechala líbit, a ještě než dokončila svůj proslov, ženu okřikla. „Vypadni odsud,“ řekla a uhodila ji přes prsa. Protestující poté vyvedla ochranka. „Tak, tentokrát se nikdo o nic nepokoušejte. Já tu ženskou pěkně seřežu,“ pokračovala rockerka ve svém proslovu.

Chování Lavigne následně ocenil moderátor ceremoniálu, herec Shang-Chi Simu Liu. Zpěvačku pochválil, že „zvládla dámu nahoře bez jako šampion“. 

Umělcem roku se stal The Weeknd

Ceny Juno byly rozdány ve více než 50 kategoriích. Nejvíce ocenění si domů odnesl zpěvák The Weeknd, který vyhrál cenu za singl roku (Sacrifice), album roku (Dawn FM) a stal se také umělcem roku.

Skupinou roku se stali Arkells a cenu za nejlepší mezinárodní desku získal Harry Styles (Harry's House). Kompletní seznam výherců nalezneš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse