Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. května 2023 18:32
Čas čtení 0:42
Kuni Nguyenová

Na filmový festival v Karlových Varech dorazí Russell Crowe, ve znělce si zahrál Johnny Depp

Na filmový festival v Karlových Varech dorazí Russell Crowe, ve znělce si zahrál Johnny Depp
Zdroj: Dreamworks Distribution
NEWS ČESKO FILM KVIFF 2023 MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH
Uložit Uložené

Russell Crowe je první velkou oznámenou hvězdou letošního filmového festivalu v Karlových Varech.

Největší filmová událost v Česku se blíží, letos se uskuteční od 30. června do 8. července. Organizátoři 57. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nyní oznámili svého prvního světového hosta.

Doporučeno
Co si pustit o prodlouženém víkendu: Dej si dramata Eda Sheerana, Colina Farrella jako rasistu nebo čarodějný horor z Východu Co si pustit o prodlouženém víkendu: Dej si dramata Eda Sheerana, Colina Farrella jako rasistu nebo čarodějný horor z Východu 5. května 2023 16:00

Je jím herec a režisér, držitel Oscara a dvou Zlatých glóbů Russell Crowe. Ve Varech převezme Křišťálový glóbus za přínos kinematografii a také na zahajovacím koncertě zahraje se svou kapelou Indoor Garden Party. Hvězdný „Gladiátor“ potvrdil svoji účast na Twitteru

Johnny Depp bude ve znělce

Do Varů se rovněž nepřímo vrátí Johnny Depp (naposledy dorazil na KVIFF před dvěma lety), a to v nové znělce, kterou natočil speciálně pro Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Režisérem letošní znělky je uznávaný reklamní a filmový režisér Ivan Zachariáš. Poprvé bude uvedena na jeho slavnostním zahájení. 

Depp je mimochodem osmnáctou osobností, která na znělkách pro festival ve Varech dosud spolupracovala. Do mikropříběhů se už dříve zapojili i jiní slavní hosté Varů, třeba Mel Gibson, Helen Mirren, Jude Law či John Malkovich.

Domů
Sdílet
Diskuse