Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2023 15:43
Čas čtení 0:46
Martin Adam Pavlík

VIDEO: První staredown Jakea Paula a Natea Diaze téměř skončil rvačkou. Youtuber se bývalou hvězdu UFC snažil vyprovokovat

VIDEO: První staredown Jakea Paula a Natea Diaze téměř skončil rvačkou. Youtuber se bývalou hvězdu UFC snažil vyprovokovat
Zdroj: Getty Images/Harry How
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL MMA UFC
Uložit Uložené

Dvojice se porve v ringu už za několik měsíců.

První staredown mezi boxerem a youtuberem Jakem Paulem a MMA zápasníkem Natem Diazem téměř skončil pěstní výměnou. Paul se snažil bývalou hvězdu UFC vyprovokovat, ale Diaz se tomu jen smál a se stoickým klidem situaci zvládl jako zkušený bojovník. Informuje o tom server MMA Fighting.

Doporučeno
Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou 30. dubna 2023 7:41

Jejich boxerský duel uvidíme 5. srpna. Sportovní událost se uskuteční v American Airlines Center v Dallasu. Pro Diaze to bude první duel, ve kterém ho uvidíme po odchodu z největší MMA ligy světa, kde kdysi dokázal porazit například Conora McGregora či další hvězdy organizace jako Tonyho Fergusona, Anthonyho Pettise nebo Donalda Cerroneho.

Paul naposledy utrpěl první porážku v boxerské kariéře s Tommym Furym, prohrál na body. Dříve však dokázal knokautovat bývalé MMA šampiony Bena Askrena či Tyrona Woodleyho. Diaz má být jeho dalším skalpem. Zda se tak stane, uvidíme už za několik měsíců.

Nate Diaz uprostřed tiskové konference před staredownem odešel od stolu, což Paula očividně rozhodilo. Když se zeptal, kam jde, moderátor vysvětlil, že Diaz šel jen na toaletu a vrátí se. Bývalý UFC zápasník se minulý měsíc dostal do problémů se zákonem, když při pouliční rvačce uspal jednoho provokatéra a nechal ho v louži krve ležet na chodníku.

Domů
Sdílet
Diskuse