Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2023 v 12:17
Čas čtení 0:31
Kristýna Dobiášová

Herec Dolph Lundgren ze série Rocky se poprvé svěřil o boji s rakovinou

Herec Dolph Lundgren ze série Rocky se poprvé svěřil o boji s rakovinou
Zdroj: Wikimedia Commons/Carl Lindström
ZAHRANIČÍ FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI ZDRAVÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec Dolph Lundgren, kterého diváci znají například ze snímku Rocky IV, promluvil o svém boji s rakovinou. Zmínil, že počítal s tím nejhorším.

Švédský herec Dolph Lundgren (Kamufláž, Rocky IV) ve videu oznámil, že roky bojuje s rakovinou. Diagnostikována mu byla v roce 2015. Lékaři mu dříve sdělili, že mu zbývají tři roky života. Herec se tak rozhodl vyhledat další odborníky. Nádory ledvin se mu pomocí léčby podařilo o devadesát procent zmenšit.

Lundgren mluví o svém zdraví na veřejnosti poprvé

„Mluvím o tom poprvé,“ sdělil Lundgren. „Pokud to pomůže aspoň jednomu člověku ve stejné situaci, stojí to za to.“ Herec také prozradil, že se již připravoval na nejhorší. Podle lékařů by měl trávit volný čas s rodinou.

Lundgren bral v 80. a 90. letech steroidy. I o těch se ve videu na YouTube kanále Grahama Bensingera zmínil. „Nevím, zda to má s rakovinou něco společného. Napadlo mě, že by tam mohla být nějaká spojitost,“ připustil.

Domů
Sdílet
Diskuse