Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti ROSSMANN.
20. června 2023 17:30
Čas čtení 0:56
Sponzorovaný obsah

Udělej něco pro své tělo a psychickou pohodu. Máme tip na jógu online, která je vhodná i pro začátečníky

Udělej něco pro své tělo a psychickou pohodu. Máme tip na jógu online, která je vhodná i pro začátečníky
Zdroj: ROSSMANN
ZDRAVÍ JÓGA
Uložit Uložené

Máš jedinečnou příležitost vyzkoušet si jógu pod vedením zkušených lektorek u sebe doma.

Jógové pozice dokážou ulevit bolavým zádům, posílit svaly, ale i redukovat stres a podpořit činnost vnitřních orgánů. Zároveň je to cvičení, u kterého vypneš hlavu a odpočineš si od každodenních starostí. Z těchto a mnoha dalších důvodů se jóga stala populární mezi miliony lidmi na celém světě.

Jestli si chceš pozitivní účinky jógy vyzkoušet na vlastní kůži nebo už je znáš a potřebuješ si protáhnout tělo, zacvič si 21. června v 18 hodin s profesionálními lektorkami. Ulevíš napjatým svalům, zrelaxuješ po dlouhém dni, a navíc u toho nemusíš vystrčit paty z domova. 

jóga
Zdroj: Unsplash/kike vega/volně k užití

Lekci vedou zkušené lektorky

ROSSMANN jóga se koná při západu slunce na střeše obchodního centra Smíchov. A ty můžeš být u toho odkudkoliv, kde si pohodlně natáhneš podložku na cvičení. Celá akce se totiž streamuje online na webu www.cvictejogu.cz.

Lekce proběhne pod taktovkou předních lektorek jógy – Zuzany Klingrové, dlouholeté a zkušené lektorky, autorky mnoha knih o józe a zakladatelky Yoga Lounge, a Kláry Pokorné, lektorky jógy, která organizuje jóga akce na zajímavých místech a je zakladatelkou online platformy Yoga Gang. Pomohou ti se správným provedením jógových pozic a poznáš také základy meditace.

sleduj jógu online
dievča, joga
Zdroj: Unsplash/Dane Wetton

Získej více jógových tipů

Využij šanci a nenech si ujít příležitost zacvičit si se zkušenými jogíny i v případě, že nejsi z Prahy. Více informací o celém průběhu akce najdeš na www.cvictejogu.cz. Na stejných webových stránkách najdeš také další rady a tipy, jak začít s jógou nebo jaké pomůcky si pořídit.

joga
Zdroj: Pexels/Yan Krukov/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse