Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. června 2023 15:40
Čas čtení 0:41
Kristýna Dobiášová

Duna: Část druhá má nový trailer, podívej se na něj. Hlasuj, jak se ti líbí

Duna: Část druhá má nový trailer, podívej se na něj. Hlasuj, jak se ti líbí
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 FILM FILMY 2023 FLORENCE PUGH NOVÉ FILMY TIMOTHÉE CHALAMET ZENDAYA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Další trailer ukazuje více záběrů ze světa Duny. Pokračování představí nové tváře. Do kina na něj můžeš zajít 8. listopadu.

Fanoušci sci-fi si mohou pustit nový trailer na Duna: Část druhá. Režisér Denis Villeneuve (Blade Runner: 2049, Příchozí) tak přichází s pokračováním filmové adaptace románu Franka Herberta. Do kin zamíří 3. listopadu tohoto roku.

Další trailer ukazuje nové tváře, které se divákům představí. Mezi nimi jsou Austin Butler (Elvis) nebo Florence Pugh (Malé ženy, Slunovrat). Film bude uvedený výhradně do kin, na streamovacích službách ho zájemci najdou až o několik měsíců později.

O čem bude druhá část?

V tomto pokračování filmu prozkoumáme mytickou cestu Paula Atreida, který se spojí s Chani a Fremeny a zároveň se vydá na válečnou stezku pomsty proti spiklencům, kteří zničili jeho rodinu. Čelí volbě mezi svou životní láskou a osudem známého vesmíru a snaží se zabránit strašlivé budoucnosti, kterou může předvídat jen on.
Zdroj: imdb.com

„Ve stínech Arrakisu se nacházejí mnohá tajemství. Zůstane ale to nejtemnější ze všech,“ zní v traileru, který si můžeš pustit níže. Záběry ukazují hlavního hrdinu Paula, jak se v dunách veze na písečném červovi. „Dlouho jsem neměl z traileru takovou husinu,“ komentuje jeden z uživatelů YouTube.

Anketa:
Těšíš se na filmové pokračování Duny?
Ano!
Duna mě nezajímá.
Ne, netěším.
Ano!
81 %
Duna mě nezajímá.
19 %
Ne, netěším.
0 %
Domů
Sdílet
Diskuse