Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na nejlepší retro koupaliště: Tady na tebe dýchne první republika i socialismus. A vstupné je za hubičku!

Retro koupaliště Kopřivnice

Z Krkonoš se přesuneme do Beskyd. Konkrétně pod zříceninu hradu Šostýn a horský masív Červeného kamene, kde se nachází retro koupaliště Kopřivnice. Oproti předchozím dvěma koupalištím ale areál žádnou rekonstrukcí neprošel a podle mnoha recenzí by bez ohledu na nostalgii nějaká vylepšení rozhodně potřeboval. Na druhou stranu zde lidé oceňují krásné prostředí, lidové ceny a čistou vodu. 

Doporučeno
Kvíz: Jakou ploutev bys měl*a jako mořská víla? Zjisti to v našem letním testu Kvíz: Jakou ploutev bys měl*a jako mořská víla? Zjisti to v našem letním testu 1. července 2023 v 8:30

K dispozici je plavecký bazén o rozměrech 50 × 20 metrů, bazén pro neplavce a dětský kruhový bazén. Areál pojme až 2400 osob, prostoru je zde ale i podle návštěvníků vždy dostatek. K občerstvení zde funguje letní bar s terasou. Aktivní sportovci mohou využít beachvolejbalové hřiště, minigolf nebo stolní tenis. Vybavení si lze půjčit na místě. Nedaleko se nachází i tenisový či nohejbalový kurt.

Praktické informace: Celodenní vstupné stojí dospělého 75 korun. Pokud ovšem odejde do 13 hodin, dostane část vstupného zpět. Odpoledne se do areálu dostane za 60 korun. Děti a senioři mají vstup za 50, později 45 korun. Od 17 hodin zde zaplatíš 35 korun, koupaliště je v provozu do 20:00. Můžeš si také zaplatit retro dřevěné lehátko, stojí to 50 korun na den.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse