Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Tipy na nejlepší retro koupaliště: Tady na tebe dýchne první republika i socialismus. A vstupné je za hubičku!

Lesní plovárna – Retropark Sejfy Mladé Buky

Jen o sedm let starší než Dachova je betonový bazén, který je součástí areálu lesní plovárny Sejfy zhruba 11 kilometrů od městysu Mladé Buky. První sezónní provoz zde byl zahájen v roce 1932. V průběhu 20. století tu vznikla sokolská osada s roubenými chatami, která se po únoru 1948 změnila na pionýrskou osadu. Několik let byla plovárna mimo provoz, v roce 2002 se po nákladné rekonstrukci znovu otevřela. V roce 2006 přibyla nová multifunkční budova.

Doporučeno
Kde v Praze sportovat zdarma nebo za hubičku? Máme pro tebe sedm skvělých letních tipů Kde v Praze sportovat zdarma nebo za hubičku? Máme pro tebe sedm skvělých letních tipů 3. července 2023 v 13:00

V areálu nechybí bohatá nabídka volnočasového vyžití. Kromě padesátimetrové nádrže s postupným dnem plněné potokem je tu dětské hřiště, půjčovna sportovních potřeb, za poplatek lze vyzkoušet paddleboard, beachvolejbal, pétanque nebo badminton. Nechybí převlékárny, sprchy, stojany na kola a občerstvení. 

Areál nabízí také realizaci svateb včetně obřadu, hostiny i ubytování nebo pořádání škol v přírodě, sportovních soustředění, pobytových a příměstských táborů či teambuildingů. 

Praktické informace: Do 14 hodin zaplatí dospělí za vstup 170 korun, později 120. Děti od 6 do 14 let mají vstup nejprve za 130 korun, pak za 100. Lze si také koupit vstup jen na hodinu nebo dvě, případně využít výhodné celodenní rodinné vstupné. Ubytovat se můžeš v chatách pro početnější skupiny, menších táborových chatkách, bungalovech nebo takzvaných sejfchšelských domkách. Informace o cenách a rezervaci najdeš na oficiálních stránkách.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse