Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na nejlepší retro koupaliště: Tady na tebe dýchne první republika i socialismus. A vstupné je za hubičku!

Plovárna Jureček

Plovárna Jureček se nachází v Říčanech u Prahy. Patří mezi proslulé prvorepublikové plovárny, navštěvoval ji třeba legendární herec Oldřich Nový. Mezi známými osobnostmi bylo místo oblíbené i v dalších letech. 

Doporučeno
Zkusila jsem cvičit úplně jinak. A vzala si příklad z miminek a vlastního mozku Zkusila jsem cvičit úplně jinak. A vzala si příklad z miminek a vlastního mozku 30. května 2023 v 6:00

Plovárna láká třeba na travnatou pláž pod stromy, která v horkém počasí zajišťuje příjemný stín. Nechybí zde dětské hřiště, hřiště na plážový volejbal a stoly pro stolní tenis. Občerstvení zajišťuje kiosek, pro náročnější strávníky je k dispozici přilehlá restaurace Jureček nabízející českou i mezinárodní kuchyni. 

Praktické informace: Vstupné pro dospělého činí 80 korun, pro děti do patnácti let 30 korun. Pokud bys na místo zavítal*a během léta častěji, je možnost pořídit si permanentku na celou sezónu, a to za 500 korun. Nájemci kabinek v areálu pak mají vstup zdarma. 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 4 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse