Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na nejlepší retro koupaliště: Tady na tebe dýchne první republika i socialismus. A vstupné je za hubičku!

Městské lázně Mšeno

Městské lázně ve Mšeně na Mělnicku jsou ojedinělým architektonickým dílem ve stylu art deco a patří mezi skvosty tamního regionu. Od roku 2003 jsou také kulturní památkou. Tento unikátní areál si i díky rozsáhlé rekonstrukci zachoval svou podobu ze 30. let minulého století, kdy byl postaven. Toho hojně využili čeští filmaři. Lázně se objevily třeba ve filmech Rebelové nebo Indiánské léto.

Doporučeno
Starověké MMA bylo mnohem brutálnější než dnes. Při divokém pankrationu bojovníci i umírali Starověké MMA bylo mnohem brutálnější než dnes. Při divokém pankrationu bojovníci i umírali 21. května 2023 v 8:30

Bazén o délce padesáti metrů napájí voda ze skalního pramene, která příjemně chladí i v nejparnějších teplotách. K dispozici jsou převlékárny, toalety a restaurace. Nejmenší děti se mohou vyřádit v koutku s houpačkami. 

Areál je otevřen od června do srpna, občasné kulturní a veřejné akce se v něm ale konají po celý rok. 

Praktické informace: Dospělí zaplatí na celý den 100 korun, děti do 18 let a důchodci nad 65 let pak 30 korun. Po 16. hodině jsou ceny nižší. I tady lze pořídit permanentku. Dospělí za ni zaplatí 1000 korun, děti 300. Jsou vystavené na jméno, a nelze je tedy přenést na jinou osobu. 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 5 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse