Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. července 2023 16:55
Čas čtení 1:44
Kateřina Viková

Dívka, kterou postřelili, tvrdí, že jí bodýčko od Kim Kardashian zachránilo život. Takto Kim reagovala

Dívka, kterou postřelili, tvrdí, že jí bodýčko od Kim Kardashian zachránilo život. Takto Kim reagovala
Zdroj: Archív SKIMS/Vanessa Beecroft
MÓDA KIM KARDASHIAN MÓDA
Uložit Uložené

Angelina Wiley, dívka, která byla letos na Nový rok postřelena, v tiktokovém videu tvrdí, že nevykrvácela díky body od značky Kim Kardashian. Samotná Kim video sdílela na svém story a přidala i komentář. „Je to splněný sen,“ reaguje fanynka.

Dvaadvacetiletá Angelina Wiley z Kansas City v Missouri na TikToku sdílela video, v němž uvedla, že na sobě měla body značky slavné Kardashianky, když se zapletla do přestřelky. „Kim Kardashian mi zachránila život,“ řekla v tiktokovém videu Wiley. „Letos na Nový rok mě čtyřikrát střelili. Tu noc, kdy jsem byla postřelena, jsem měla pod šaty body Skims.“

Bylo tak těsné, že zabránilo vykrvácení 

„Bylo tak těsné, že mi doslova bránilo vykrvácet,“ pokračovala. „Určitě si koupím další. Měla bych ho nosit každý den. Je to jako neprůstřelná vesta pro ženy,“ vtipkovala dívka.

Wiley připsala Kardashian kredit za záchranu svého života. „Říkejte tomu osud nebo dílo Ježíše, ale já za svůj život vděčím Kim.“ 

Video se svědectvím se dostalo i ke Kim K

Kim Kardashian byla tvrzením skalní fanynky ohromena. Celebrita video sdílela na svém instagramovém story a okomentovala ho slovy „wowww“ a emotikonem modlících se rukou. Pro Angelinu Wiley je to, že si jí influencerka všimla, jako splněný sen, uvedla pro magazín PEOPLE.

Doporučeno
„Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B „Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B 29. dubna 2024 16:00

„Určitě to pro mě bylo opravdu vzrušující,“ říká Wiley. „Už nějakou dobu ji sleduji, takže vědomí toho, že ona ví, kdo jsem, je pro mě docela vzrušující. Pamatuju si, že jsem jako dítě četla o Kim v PEOPLE, takže mít tuto příležitost z ničeho nic je úžasné,“ řekla Wiley. „Je to jako splněný dětský sen.“

@honeygxd Replying to @Lauren ✈️ The body suit i wore that night is shown at the end!! Just some more shapewear lore lol 🩵 #kimkardashian #skims ♬ original sound - angelina

Wiley v druhém videu popisuje, že ještě tři měsíce po střelbě jí v žaludku kulka zůstala. „Bylo by větší riziko ji vyndat, než to nechat tak, jak to je,“ řekla.

Podle stránky GoFundMe, kde její matka a sestřenice vybírají peníze na lékařskou péči, utrpěla dívka při střelbě prasklý močový měchýř a pánev.

Stále trpí na následky zranění 

Půlroku po zranění ji stále trápí mnoho zdravotních problémů a pokračuje v rehabilitaci. „Od té zlomeniny mám pořád spoustu problémů s kyčlí a také mnoho dalších bolestí.“ To, že ji postřelili, jí „ztížilo návrat do práce na plný úvazek“ a „přivedlo ji do finančně těžké situace“.

Wiley byla jedním ze dvou lidí zraněných při stejné střelbě v Kansas City 1. ledna. Jeden z Wileyiných přátel řekl, že skupina čekala na řidiče Lyftu, aby je vyzvedl. Wiley přešla ulici, aby zkontrolovala stav svého jídla v nedalekém food trucku.

Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

Střelec stál před autem, které uvázlo v provozu, a křičel na řidiče, načež vystřelil do okénka. Wiley byla zasažena, zatímco se běžela schovat. Do nemocnice ji odvezla sanitka, kde musela podstoupit náročnou operaci. 

Domů
Sdílet
Diskuse