Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. července 2023 v 17:09
Čas čtení 0:24
Veronika Dlesková

VIDEO: Jak kapybary adoptovaly kočku. Dneska už nic roztomilejšího neuvidíš

VIDEO: Jak kapybary adoptovaly kočku. Dneska už nic roztomilejšího neuvidíš
Zdroj: Twitter/@poacheese
ČESKO ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Unikátní přátelství vzniklo v malajsijské národní zoologické zahradě. Podívej se na cute video, které zobrazuje soužití kočky se skupinkou kapybar.

Roztomilé video ukazuje soužití kapybar, které žijí v Malajsii v národní zoo, se zrzavou kočkou jménem Oyen. Ta se stala oblíbenou součástí zoo, a dokonce se dočkala i vlastní cedule se jménem, která je pověšena hned pod tou, jež návštěvníky informuje o výběhu kapybar. 

@thatgoodnewsgirl Oyen, the cat who has been accepted by a herd of capybaras at Zoo Negara in Malaysia, now has his own official signage in front of the capybara habitat. 🐈 See more of Oyen and the capybaras at Zoo Negara’s account: @Zoo Negara Malaysia 📸 Zoo Negara / nabilnash_ #capybara #cat #catsoftiktok #capybaratiktok #goodnews #positivecontent ♬ original sound - jenn💜 good news & fun stories
Domů
Sdílet
Diskuse