Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. července 2023 20:56
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Šokující KO za jednu sekundu! Lidé však MMA zápasníka kritizují za to, že to bylo „zbabělé“

SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA
Uložit Uložené

Bojovník Luis Hernandez knokautoval svého soupeře za jednu sekundu. Reakce na bleskurychlé ukončení jsou však rozporuplné.

Kdo mrknul, ten to neviděl. Tak by se dal popsat neuvěřitelně rychlý způsob ukončení v MMA zápase, který byl k vidění na turnaji Titan FC 83 na Floridě. O knock-out se postaral americký bojovník Luis Hernandez, který svého soupeře Briana Toppa složil kopem do hlavy. Podle oficiálního času KO padlo za jednu sekundu. 

Jak podotýká server MMA Junkie, Hernandez je zatím v kleci neporažen a všechny zápasy ukončil v prvním kole. Na kontě má zatím 3 výhry

Doporučeno
Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli 20. července 2023 15:00

Video nevídaně rychlého knock-outu obletělo sociální sítě, kde se stalo hitem. Kromě obdivných reakcí se však bojovník dočkal i kritiky. V MMA bývá zvykem (ale není to pravidlem), že soupeři se v úvodu pozdraví pěstmi a až poté se začne bojovat. Ze záběru se však zdá, že před samotným kopem Hernandez svému soupeři naznačuje pozdrav zvednutou pěstí, ale místo čekání na odpověď okamžitě vypálí tvrdý kop na hlavu.

„Je to podle pravidel, ale je to zbabělé,“ napsal pod video profesionální bojovník Nick Newell. „Fejkování pozdravu si nezaslouží žádný respekt,“ přidává se další uživatel. „Předstírá pozdrav a pak zaútočí. Je pravda, že by se bojovník měl neustále chránit, ale tohle nerespektuju,“ napsal zápasník Julian Marquez.

Tak jako tak se však Hernandez zapsal do historie jedním z nejrychlejších, ne-li vůbec nejrychlejším KO všech dob.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený UFC Fight Pass (@ufcfightpass)

Domů
Sdílet
Diskuse