Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2023 8:43
Čas čtení 0:38
Ilona Hobzová

Rihanna a A$AP Rocky jsou dvojnásobnými rodiči. Na svět přivítali druhého chlapečka

Rihanna a A$AP Rocky jsou dvojnásobnými rodiči. Na svět přivítali druhého chlapečka
Zdroj: TASR/AP
ZAHRANIČÍ ASAP ROCKY RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Slavný pár se raduje z druhého potomka.

Zpěvačka Rihanna a její partner A$AP Rocky přivítali na svět druhé dítě. Podle TMZ jde o druhého chlapečka a měl se narodit už 3. srpna v Los Angeles. 

Už před nedávnem se spekulovalo, že zpěvačka porodila. Podle tehdejších zpráv mělo jít ale o dceru, jak první informoval server Media Take Out.

Samotný pár zatím žádné informace neposkytl. Je také možné, že se veřejnost v dohledné době nedozví ani jméno miminka.

Doporučeno
Chemsex je mezi mladými stále populárnější. Na co si dát pozor Chemsex je mezi mladými stále populárnější. Na co si dát pozor 20. srpna 2023 6:00

Slavný pár zatím mlčí

To, jak se jmenuje prvorozený syn, totiž Rihanna společně s partnerem prozradila až rok po jeho narození. Jasné je zatím jen to, že se malý RZA dočkal bratříčka.

Druhé těhotenství Rihanna odhalila přímo během koncertu Apple Music Super Bowl Halftime Show letos v únoru. Už v průběhu očekávání prvního potomka bourala hranice tradičního nahlížení na těhotenskou módu a své odhalené bříško vyzdvihovala „vyzývavými“ kousky. O tom, jak byl zpěvaččin styl zásadní a jak ovlivnil pohled na odívání se v čase devítiměsíčního očekávání, si můžeš přečíst v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse