Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. srpna 2023 17:42
Čas čtení 1:42
Vojtěch Vanda

Zpívající týpek z TikToku měl 3 miliony fanoušků, teď má ban. K mladé fanynce se zachoval jako creep a predátor

ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

Šestapadesátiletý zpěvák Rodger Cleye se proslavil svými vtipnými covery známých hitů na TikToku, kde přišel k velkému obecenstvu. Stal se dalším živoucím, neškodným a morálně nezávadným memem pro 3 miliony sledujících. Až do teď.

Minulý týden se všechno změnilo. Na TikTok live se Cleye objevil ve dvojici s jednadvacetiletou aspirující zpěvačkou Olivií McCraw. Místo pohodové atmosféry se však dostala mezi veřejnost znepokojivá zpráva o Cleyeově chování. McCraw obvinila zpěváka z toho, že ji obtěžoval.

rodger cleye
Zdroj: Instagram/rodgercleye


Někteří diváci a divačky zpozorněli právě během minulého týdne, kdy se na společném streamu objevili v těsné blízkosti v hotelovém pokoji. Fakt, že McCraw teprve minulý rok dokončila střední školu, některé pohoršil o to víc. Cleye se proti veškerým negativním komentářům vymezil v dnes již smazaném instagramovém příspěvku. Uživatelé by se prý měli „stydět“ za to, že zpochybňují jeho vztah s Olivií, napsal web Cetennial World.

Doporučeno
VIDEO: Mluvící vagína, oko v konečníku a squirtování dolarů. Lil Pump v extrémně erotizované novince boří další hranice etiky VIDEO: Mluvící vagína, oko v konečníku a squirtování dolarů. Lil Pump v extrémně erotizované novince boří další hranice etiky 17. srpna 2023 16:20

To, že byla jejich kolaborace zábava, nejprve potvrdila také zpěvačka. Na druhý den však úplně otočila. Ve videích na TikToku přiblížila, jak to mezi nimi bylo. Nejprve upřesnila, že je jí teprve 19 let a dřívější komentář napsala pouze proto, aby zamezila přehnaným reakcím.

Vynucený polibek

Když si jí poprvé všiml jako pouhé fanynky v živém vysílání, sdělil jí, že kdyby nešel se svou dcerou na tour Talyor Swift, vybral by si ji. Pak se s ní spojil přímo a řekl, že by ji rád vzal na večeři a navštívil ji. S tím Olivia souhlasila, pročež Cleye opravdu přiletěl a navštívil ji. Tam se, jen tak mezi řečí, zmínil, že má vasektomii. Creepy.

Doporučeno
Sergei Barracuda nemohl ke kauze Kuběnka říct nic jiného. Rapové prostředí by mu to nedovolilo Sergei Barracuda nemohl ke kauze Kuběnka říct nic jiného. Rapové prostředí by mu to nedovolilo 15. srpna 2023 16:30

Když poté dorazili do hotelového pokoje, všimla si, že si její fotku dal jako tapetu na svůj mobil. O chvíli později, během samotného streamu, ji začal hladit po zádech, což jí bylo nepříjemné. I přes jasnou řeč těla však muž nepřestal a pokračoval. Po živém vysílání se ji měl pokusit políbit, k čemuž nakonec došlo. Dívka uvedla, že to udělala kvůli tomu, že byla sama a cítila se mu být zavázána.

@oliviakaelyn Never be afraid to speak up. But this was to reveal the events that took place. The messages that took place and how I FELT. Leave family out of this. As it is taking a toll on all of us ❤️ Music posts coming soon #foryou #rodgercleye #rodgercleyeedits ♬ Faith (Instrumental Worship Music) - Cielo Extremo Worship & Edgar Mantilla Instrumental

Další spolupráci s ním ale odmítla a oznámila mu, že se během jejich setkání cítí nekomfortně. On ji měl poté začít obviňovat z toho, že jej opustila. Začal jí posílat spoustu zpráv včetně videa, kde zpívá ve vaně.

Doporučeno
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou 17. srpna 2023 16:00

Důkazy sdílela McCraw taktéž na sociálních sítích. Konverzace s ním, ať už na Instagramu, nebo Messengeru, zveřejnila na TikToku, díky čemuž byl zpěvákovi zablokován milionový účet. Na jeho vyjádření se stále čeká – momentálně komunikuje přes Instagram, kde má skoro 140 tisíc sledujících.

 
Domů
Sdílet
Diskuse