Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Captain Morgan.
18. září 2023 10:00
Čas čtení 1:23
Sponzorovaný obsah

Mladý zpěvák Sebastian Navrátil prozradil, kam chodí na procházky a jak tráví volný čas

Mladý zpěvák Sebastian Navrátil prozradil, kam chodí na procházky a jak tráví volný čas
Zdroj: Archiv Sebastiána Navrátila
HUDBA ČESKÁ HUDBA ROZHOVOR
Uložit Uložené

Sebastian patří k nejvýraznějším mladým pěveckým talentům u nás.

Textaře, zpěváka a kytaristu jménem Sebastian Navrátil budeš znát díky jeho singlu „Toulavá“. A jestli se ti hned nevybaví, tak si možná vzpomeneš na song „Polety“, který natočil ve spolupráci s Atmo Music. Ve svých jednatřiceti letech má na kontě dvě alba a slušně našlápnutou hudební kariéru. Tady je 5 otázek ohledně jeho práce i volného času.

Jak jsi strávil letošní léto?

Tohle léto je vesměs podobný všem našim předchozím. Když se to totiž dobře sejde a je takzvaně ideální stav, stihneme zahrát spoustu koncertů, natočit nějaký nový skladby, a ještě do toho střihnout i nějakou kratší dovolenou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SEBASTIAN (@sebastian_officialni)

To vypadá na hodně pracovní léto, máš vůbec čas sám na sebe nebo přátele?

Čas se najde, ale chce to trošku úsilí při hledání těch správných termínů. Hodně mých přátel totiž není z hudební branže, a tak v době, kdy já mám volno, oni pracují a zase naopak. Na sebe čas ale určitě mám, dopoledne chodím rád cvičit nebo trénovat box.

Když už se ti podaří sejít se s přáteli, jak nejčastěji trávíte společné chvíle?

Přes léto mám nejradši, když se odpoledne sejdeme na zahradě. Dáme gril, pokecáme, občas lehčí drink, v poslední době jsem si oblíbil Captain Morgan Sliced Apple, všechno ale hodně na klid. Někdy k tomu ještě přidáme snowboarding na kartáčích. To je za mě úplně ideální stav. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SEBASTIAN (@sebastian_officialni)

V rámci spolupráce s Captain Morgan na kampani „enjoy slow“, dávající důraz na jedinečnost a vnitřní koření každého z nás, jsi přepracoval jednu ze svých písní do daleko pomalejší verze. O který song šlo a kde ho mohli lidé slyšet?

Zahráli jsme naši první písničku „Toulavá“ do akustik verze s cajónem v jednom z klubů, kde se připravujeme na každou sezonu nebo tour. Symbolicky jsme se tak vrátili k jejím kořenům a k tomu, jak doopravdy vznikala.

Ví se o tobě, že jsi velkým libereckým patriotem. Doporučíš nám závěrem nějaká místa, kam rád chodíš a kde bychom tě mohli potkat?

Nejraději chodím na Ještěd, a to hlavně v zimě. Jsem tam prakticky každý den, ale i v létě tam najdete vyžití, stačí s sebou vzít kolo a o zábavu je postaráno.

ještěd
Zdroj: Wikimedia
Domů
Sdílet
Diskuse