Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2023 v 17:00
Čas čtení 4:32
Radim Šlechta

DiCaprio, Pitt a Anthony Hopkins zmizí z Netflixu už na konci září. Máš poslední možnost zkouknout tyto filmy

DiCaprio, Pitt a Anthony Hopkins zmizí z Netflixu už na konci září. Máš poslední možnost zkouknout tyto filmy
Zdroj: Pexels.com
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Netflixu vyprší licence na některé filmy, a na konci září je proto bude muset odstranit z nabídky. Vybrali jsme ty, které by ti neměly utéct.

Přestože se nabídka filmů na Netflixu může zdát jako nekonečná, streamovací platforma čas od času filmy z nabídky vyřazuje. Především kvůli tomu, že jí končí práva a ve videotéce už nemůžou dál setrvat. Některé snímky končí už na konci září a ty máš poslední příležitost si je užít. Vybrali jsme pro tebe ty, které by tě neměly minout. 

Doporučeno
Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky 19. září 2023 v 6:00

Inception (2010)

Skoro pokaždé, když Christopher Nolan přijde s novým filmem, je to událost pro většinové publikum i pro mírně náročnější lidi. Britský režisér dokáže napsat skvěle strukturovaný scénář a i na staré dobré formáty se zvládne podívat z neotřelého úhlu pohledu. Jeden z jeho nejoblíbenějších filmů teď na Netflixu končí.

Inception, DiCaprio
Zdroj: Warner Bros.


Počátek
(v angl. originále Inception) vypráví příběh o Domu Cobbovi (Leonardo DiCaprio). Dom je zkušený zloděj, který se ale nespecializuje na majetkové krádeže. Dokáže totiž lidi obrat ve snech o jejich nejniternější tajemství. Ve své poslední zakázce ale musí jít přes své limity a ponořit se do hlubšího podvědomí skrz napojení se na sny ve snech.

Pokud jsi Počátek ještě neviděl*a, buď si jistý*á, že ti v něm Nolan pořádně zamotá hlavu. Je to od začátku do konce napínavý snímek a až ho dokoukáš, možná nebudeš chvíli vědět, jestli sníš, či bdíš. Poslední šanci se zasnít máš 30. září.

Poslední šance film vidět: 30 září 2023
Délka filmu: 2 hodiny 28 minut
Režie: Christopher Nolan
Scénář: Christopher Nolan
Hrají: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Elliot Page, Tom Hardy, Ken Watanabe, Dileep Rao, Cillian Murphy 

Otec (2020)

Otec (v angl. originále The Father) nadchne především tu část obecenstva, která miluje komorní filmy s divadelním nádechem a má slabost pro silné emoce na obrazovce. Anthonymu Hopkinsovi je již 80 let a jeho mysl už mu neslouží tolik jako dřív. Pomoc od své dcery (Olivia Colman) ale odmítá, a my se tak stáváme svědky rodinného dramatu plného bolestivých, ale i radostných momentů.

Doporučeno
Nový seriál od tvůrce Knives Out a Breaking Bad: Poker Face není žádný bullshit a dostane tě „S ledovým klidem“ Nový seriál od tvůrce Knives Out a Breaking Bad: Poker Face není žádný bullshit a dostane tě „S ledovým klidem“ 18. září 2023 v 17:00

Snímek Floriana Zellera se téměř výhradně odehrává v prostorách londýnského bytu, kde se Hopkins snaží sžít sám se sebou. Jako diváka tě bez přehnaného sentimentu zavede do hlavy stárnoucího muže a ty místy nebudeš vědět, kde začíná a kde končí realita, ale právě to tě bude bavit. Dynamika hlavní dvojice je skvělá a místy možná ani ty nedokážeš udržet slzy. Anthony Hopkins mimochodem v Otci předvádí jeden z nejlepších výkonů své kariéry a byla by škoda nechat si ho ujít.

Poslední šance film vidět: 22. září 2023
Délka filmu: 1 hodina 37 minut
Režie: Florian Zeller
Scénář: Christopher Hampton, Florian Zeller
Hrají: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Olivia Williams, Rufus Sewell, Imogen Poots, Mark Gatiss, Ayesha Dharker, Roman Zeller 
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse