Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
DiCaprio, Pitt a Anthony Hopkins zmizí z Netflixu už na konci září. Máš poslední možnost zkouknout tyto filmy

Tiché místo: Část II (2020)

Ve snaze přežít útok neznámých bytostí, které reagovaly na jakýkoliv zvuk, v prvním díle hororu Tiché místo (v angl. originále A Quiet Place) John Krasinski neuspěl. Emily Blunt tak zůstala sama se třemi dětmi, kterým bude muset zajistit bezpečí na vlastní pěst. Z farmy, kde rodina Abbottových trávila první díl, se vydává hledat bezpečné útočiště a ideálně tam najít i nějaké další přeživší.

Cillian Murphy
Zdroj: Paramount Pictures


Extrémně nebezpečná pouť za pomocí je napínavý a zábavný horor, který tě svou tichou atmosférou připoutá ke gauči, a pokud fandíš hororům a druhou část Tichého místa jsi ještě neviděl*a, neváhej si ji pustit. Neuškodí ale ani, když si skvělého cynika Cilliana Murphyho, svižné tempo a napětí připomeneš. Poslední šanci máš na Netflixu 29. září.

Poslední šance film vidět: 29. září 2023
Délka filmu: 1 hodina 30 minut
Režie: John Krasinski
Scénář: John Krasinski
Hrají: Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Djimon Hounsou, Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Blake DeLong, John Krasinski 

Dej mi své jméno (2017)

Tenhle snímek se sice na Netflixu zdrží až do poloviny října, byla by ale škoda nechat si ho ujít. Dej mi své jméno (v angl. originále Call Me by Your Name) je totiž krásně natočený, něžný a citlivý film.

Doporučeno
Hollywood v Česku: Hellboy fellil na Žižkově, Spiderman v Liberci. Točila se tu i Duna Hollywood v Česku: Hellboy fellil na Žižkově, Spiderman v Liberci. Točila se tu i Duna 10. září 2023 v 11:00

Rodiče 17letého Elia si do své italské vily pozvou staršího studenta Olivera. Ze začátku se zdá, že spolu dva kluci příliš společného nemají, ale brzy se ukáže, že mezi nimi vzniká něco hlubšího než jenom přátelství. Snímek s Oscarem za nejlepší adaptovaný scénář je ideálním filmem na konec léta, kdy si chceš zavzpomínat na prázdninovou romanci a nechat se rozněžnit, i když se počasí kaboní.

Poslední šance film vidět: 14. října 2023
Délka filmu: 2 hodiny 12 minut
Režie: Luca Guadagnino
Předloha: André Aciman 
Scénář: James Ivory
Hrají: Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel, Victoire Du Bois, Peter Spears, Vanda Capriolo

Do výběru jsme zařadili ty končící snímky, které nejvíc zaujaly nás, v závěru měsíce ale streamovací platformu opouští i další filmy a seriály. Za zmínku stojí například horor Sestra, americký sci-fi seriál Salvation nebo drama Troufalky o skupině mileniálských redaktorek newyorského časopisu. Netflix opustí také film Poslední vládce větru, komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv nebo korejský fantasy seriál Signal.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse