Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. října 2023 15:02
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Nový díl Mission: Impossible se o rok zpozdí a změní název. Studio posunulo i premiéry dalších filmů

Nový díl Mission: Impossible se o rok zpozdí a změní název. Studio posunulo i premiéry dalších filmů
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM MISSION: IMPOSSIBLE 8 NOVÉ FILMY TOM CRUISE
Uložit Uložené

Na pokračování Mission: Impossible si budou muset diváci a divačky počkat o rok déle. Termín premiéry se posouvá a kromě toho nejnovější díl z akční série s Tomem Cruisem v hlavní roli mění název.

Premiéra osmého dílu série Mission: Impossible byla původně naplánována na červen příštího roku, studio Paramount však vydání očekávaného snímku odložilo na 23. května 2025. Informoval o tom server Variety

Doporučeno
Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti 24. října 2023 11:42

Změna v názvu

Kromě posunutí data premiéry se film dočká i změny v názvu. Osmý díl akční ságy měl nést podtitul Odplata ⁠Druhá část v návaznosti na sedmý díl, který vyšel letos. Stále se bude jednat o přímé pokračování, zmíněný podtitul už ale osmý díl neponese.

Mission Impossible
Zdroj: Paramount Pictures

Sedmý díl akční ságy sklízel veskrze pozitivní hodnocení, nejednalo se však o takový kasovní trhák, jak se předpokládalo. Například šestý díl Mission: Impossible v kinech utržil 791 milionů dolarů, kdežto sedmička „pouze“ 567 milionů dolarů. K tomu, že film nedosáhl takových výdělků, jak se čekalo, mohlo přispět to, že ve stejné době v kinech hrály hity Barbie a Oppenheimer.

Posunou se i další filmy

K posunutí data premiéry dochází v důsledku odborové stávky hollywoodských herců a scenáristů. Uvedení do kin se tak protáhne u více filmů. Studio Paramount posouvá také vydání snímku A Quiet Place: Day One, který je pokračováním úspěšného sci-fi hororu z roku 2018. U něj se vydání posune z 8. března 2024 na 28. června 2024. Posunout se má i chystaný animák se SpongeBobem, a to z května 2025 na 19. prosince 2025.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Jak server Variety dále podotýká, pokud během následujících týdnů nedojdou herecké odbory a studia ke shodě, stejný osud pravděpodobně potká i další velkorozpočtové filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse