Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 4:52
Ondřej Mrázek

PŘEHLED: Netflix, Disney nebo Apple? Zjisti, kolik za streamovací služby zaplatíš a která má nejlepší filmy a seriály

PŘEHLED: Netflix, Disney nebo Apple? Zjisti, kolik za streamovací služby zaplatíš a která má nejlepší filmy a seriály
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM NETFLIX VOYO
Uložit Uložené

Kolik stojí, jaký nabízí program a jaké změny chystají do budoucna?

Dřív se tomu přezdívalo streamovací války, případně hra o stream. Dneska mají společnosti tolik jiných starostí, že už to mezi jednotlivými platformami zdaleka není tak vyostřené. Ba naopak, některé už dokonce začínají svůj původní obsah zase pomalu nabízet konkurenci, jenom aby z něj měly aspoň pár drobných.

Každopádně jestli tě zajímá, jak si jednotlivé streamovací služby v Česku vedou, jaké typy předplatného nabízí, co nejlepšího na nich najdeš k vidění, případně jaké další novinky chystají do budoucna, pak jsi tady správně.

Doporučeno
Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák 3. listopadu 2023 18:14

Voyo

Začneme hned na domácí scéně. Tuzemské Voyo se pyšní pestrou nabídkou obsahu, přehledným rozhraním a knihovnou čítající přibližně dva tisíce titulů. Najdeš zde i exkluzivní věci, jako například nový seriál Extraktoři, který se zatím těší skvělým ohlasům.

Extraktoři.
Extraktoři. Zdroj: VOYO Originál

V budoucnu se každopádně můžeš těšit na ještě více originálních seriálů, příchod zahraničních titulů z poslední doby, nové řady populárních reality show jako Big Brother nebo Love Island a samozřejmě i přístup ke sportovním přenosům. Milovníci NHL a NBA si zde rozhodně přijdou na své. A časem snad i v ještě větší obrazové kvalitě.

Výše předplatného: 159 Kč měsíčně
Web v češtině: Ano
Titulky a dabing: Ano
Max. kvalita: Full HD
Počet zařízení: 5

Amazon Prime Video

Ačkoliv je streamovací služba od Amazonu považována za takového otloukánka na poli větších platforem, díky bezedným kapsám Jeffa Bezose se jí nadále daří. Navíc společnost zvládá posilovat knihovnu pravidelnou akvizicí práv na velké franšízy, což dokazuje i loňský seriál Pán prstenů: Prsteny moci, který se brzy dočká další série.

Pán prstenů: Prsteny moci.
Pán prstenů: Prsteny moci. Zdroj: Amazon Prime Video

Pakliže rád sharuješ s ostatními, ocení Prime zejména tvůj otec – najde tady totiž hromadu akčních vykopávek a zároveň moderních kousků typu Jack Ryan, Reacher nebo Na seznamu smrti. Vznikají zde ale taky adaptace herního Falloutu a do budoucna se můžeš těšit i na Temnou věž od Stephena Kinga. Milovníci kvalitních žánrovek tak za pár kaček dostanou přístup k hodně „muziky“.

Výše předplatného: 79 Kč měsíčně
Web v češtině: Ano
Titulky a dabing: U vybraných titulů
Max. kvalita: 4K, HDR
Počet zařízení: 3
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse