Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. prosince 2023 15:22
Čas čtení 1:04
Radka Klučárová

Rytmus posílá odpověď Separovi: Nebudu dělat diss. Můj diss je další koncert v pražské O2 areně

HUDBA
Uložit Uložené

Člen skupiny Kontrafakt ohlásil sólový koncert v O2 areně. Na velkolepou show se můžeš těšit již v září.

Rytmus ohlásil velkolepý sólový koncert v pražské O2 areně a zároveň předznamenal vydání svého nového alba. „V prosinci, kolem patnáctého, bude nové album Bengoro 2 v digitální podobě,“ sdělil fanouškům. Učinil tak krátce poté, co ho Separ obvinil, že si kupuje posluchače na Spotify.

Rytmus vs. Separ 

Separ se na instagramu pochlubil svým prvenstvím v kategorii nejstreamovanějšího interpreta na Slovensku podle letošního Spotify Wrapped. „Pořád to nic neznamená... Musíš dát O2 arenu nebo stadion,“ reagoval pod jeho příspěvkem fanoušek Rytmuse, na což Separ reagoval slovy, že ročně zaplní v klubech tři O2 areny.

Doporučeno
Nad Tatrou sa blýska! Rytmus a Separ se do sebe zase pustili: „Oj**áváš sám sebe, je to strašně smutné“ Nad Tatrou sa blýska! Rytmus a Separ se do sebe zase pustili: „Oj**áváš sám sebe, je to strašně smutné“ 30. listopadu 2023 17:05

Mlčet nezůstal ani Rytmus, který v pátek (1. prosince) na livestreamu vytáhl jako reakci plakát plánovaného koncertu v pražské O2 areně. „Nemusím nikomu dávat diss, můj diss je tenhle obrázek. Díváte se na plakát O2 areny, jsem tam podruhé. Tohle je úroveň, seriózní úroveň rapu. Až se dostaneš na takovou úroveň, že vyprodáš O2 arenu, tak pak sorry.“

S fanoušky se již stihl podělit o další informace. Jeho sólový koncert v pražské aréně je naplánovan na 14. září 2024. Vstupenky budou v prodeji od pondělí 4. prosince.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus si již delší dobu pohrával s myšlenkou sólového vystoupení v pražské O2 areně. „Po sedmi letech vydávám album, nechci říkat, že teď oprašuju sólovou kariéru, ale zasloužilo by si to něco velkého,“ řekl.

Kontrafakt vystoupili v pražské O2 areně před téměř 17 tisíci diváky a přepsali historii česko-slovenského rapu. Piešťanské trio brzy odehraje další velkolepý koncert. Dne 9. února 2024 vystoupí před vyprodaným stadionem Ondreje Nepely v Bratislavě. Půjde o stejnou show, jakou odehráli v září v pražské O2 areně.

Kontrafakt O2 Aréna Praha rap
Zdroj: Petr Klapper/Mafia Records
Domů
Sdílet
Diskuse