Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2023 17:05
Čas čtení 2:04
Barbora Adamkovičová

Nad Tatrou sa blýska! Rytmus a Separ se do sebe zase pustili: „Oj**áváš sám sebe, je to strašně smutné“

HUDBA RYTMUS SEPAR
Uložit Uložené

Jeden z nich je nejposlouchanější Slovák a druhý údajně neví, co je Spotify Wrapped.

Tradiční statistiky a žebříčky největší streamovací platformy známé jako Spotify Wrapped jsou od středy k dispozici téměř všude na světě. 

Doporučeno
Spotify Wrapped pro Česko je tady! Koho lidé v roce 2023 poslouchali nejvíc? Jedno jméno tě fakt překvapí Spotify Wrapped pro Česko je tady! Koho lidé v roce 2023 poslouchali nejvíc? Jedno jméno tě fakt překvapí 29. listopadu 2023 14:00

Podle statistik se Separ v roce 2023 může pyšnit titulem nejposlouchanějšího umělce na Slovensku. Stejně tak má i nejstreamovanější album uplynulého roku. Na instagramu proto poděkoval svým fanouškům za to, že z něj další rok po sobě udělali nejposlouchanějšího slovenského interpreta.

„Oproti loňskému roku jste tyto streamy ztrojnásobili, což znamená, že po dvaceti letech, co se věnuji hudbě, to má stále smysl,“ napsal Separ.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bejšíí (@separ__dms)

Rytmus také na instagramu poděkoval svým fanouškům, jak často ho za poslední rok poslouchali a že ho teď označují, ale sám prý nevěděl, co se děje. Koneckonců říká, že pochází z éry cédéček.

„Přátelé, moc vám děkuju, protože mě sdílíte, nevím, jak to správně říct, tak to je. Ale sdílíte se mnou něco, co jste si poslechli na iTunes. Omlouvám se, že nevím, co to je, protože jsem ještě z dob cédéček. Takže jsem vám chtěl jenom moc poděkovat a říct, že v prosinci kolem patnáctého bude nové album Bengoro 2 v digitální podobě,“ tlumočil Rytmus.

„Beef“ mezi rappery ožil

Tímto odkazem však oživil dlouholetý spor se Separem o tom, kdo je na Spotify poslouchanější a kdo má více měsíčních posluchačů. Od člena DMS si vysloužil posměšky, protože podle něj piešťanský rapper klame své fanoušky. „Opravdu bude někdo v roce 2023 předstírat, že neví, co jsou to streamovací služby? Tohle už není ani vtipné,“ napsal.

separ rytmus
Zdroj: Instagram/@separ_dms, @rytmusking

Separ na Rytmusovo tvrzení reagoval také v komentářích pod jeho příspěvkem. Fanouškovi, který člena Kontrafaktu parafrázoval větou „Nevím, co je Spotify Wrapped“, Separ odpověděl následovně: „To je strašně smutné. Prostě oj**ávat sám sebe, co to jako je?“

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse